Τι θα γίνει με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μετά την σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο

Με το σοκ της ανακοίνωσης του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον να έχει «παγώσει» τη Βρετανία, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η ασθένεια της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα φέρει πιο κοντά τα αποξενωμένα αδέλφια Ουίλιαμ και Χάρι, που είχαν κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας εδώ και καιρό.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στον Μάιο για μια εκδήλωση των Invictus

Games και φέρεται να θέλει να συναντηθεί με τον αδερφό του και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά οι ελπίδες για μια συνάντηση και συμφιλίωση ενδέχεται να διαψευστούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που πιστεύεται ότι έμαθαν για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον όταν το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος, μοιράστηκαν μια ανακοίνωση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Harry and Meghan Learned of Kate Middleton's Cancer Diagnosis on TV, Reports Sayhttps://t.co/crvexqfYkg

— TIMEWorld (@TIMEWorld) March 25, 2024

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη» ανέφεραν χαρακτηριστικά σε δήλωσή τους.

Telegraph: Το «πρόβλημα Χάρι» για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το «πρόβλημα Χάρι» είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Telegraph.

Με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, επικεντρώνεται πλέον στην προστασία της συζύγου του και της οικογένειάς του και δεν έχει σχέδια για συμφιλίωση κατά την αναμενόμενη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο.

‘They had no idea’: Prince Harry and Meghan Markle only learned of Kate Middleton’s cancer diagnosis with ‘the rest of the world’ when she released video message, sources claim https://t.co/h4hcNXbtc1 pic.twitter.com/zuzTpNEqwz

— Tatler (@Tatlermagazine) March 25, 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του ITV Chris Ship, επικοινώνησε με τον αδερφό του αφού έμαθε για τη σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν και οι δύο επαφή με τον αδερφό του και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά το έκαναν ιδιωτικά. Δεν είναι σαφές εάν επρόκειτο για τηλεφωνική επικοινωνία, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης» υποστήριξε ο Chris Ship, ενώ ανέφερε ότι έμαθαν από την τηλεόραση για τον καρκίνο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Prince Harry and Meghan Markle lent public support to Kate Middleton, and they have also reportedly been in touch with William and Kate privately. https://t.co/4EOMafb0oz

— ExtraTV (@extratv) March 25, 2024

«Αυτό δείχνει την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχουν προκαλέσει» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, με μια συγκινησιακά φορτισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, το βασιλικό ζεύγος εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την έκρηξη καλοσύνης ως απάντηση στην ανακοίνωση της Κέιτ για τη χημειοθεραπεία της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε άτομα σε όλο τον κόσμο για τα υποστηρικτικά τους μηνύματα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Σήμερα, το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση, να επιβιβάζεται σε ελικόπτερο κοντά στο σπίτι τους στο Windsor. Οι αναφορές αναφέρουν ότι κατευθύνονται στο Anmer Hall στο Norfolk, όπου σκοπεύουν να περάσουν τις σχολικές διακοπές του Πάσχα με τα παιδιά τους: George, Charlotte και Louis.

Kate Middleton, Prince William head to Sandringham with their kids for Easter amid cancer diagnosis https://t.co/vntsPDcQMo pic.twitter.com/EaLThdKkww

New York Post (@nypost) March 25, 2024

Εν μέσω των προσωπικών τους αγώνων, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης μάχεται με την ασθένεια από τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο, σκοπεύει να οδηγήσει την οικογένεια σε μια επίδειξη ενότητας την Κυριακή του Πάσχα.

King Charles Shocking Decision Amid Kate Middleton’s Health Crisis. #KateMiddleton #KateMiddletonhttps://t.co/XpY0NlNRN5

— Ripe Pro (@ripepro) March 25, 2024

Βασιλικές πηγές αποκαλύπτουν ότι ο Κάρολος ελπίζει να παρευρεθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor το επόμενο Σαββατοκύριακο για να καθησυχάσει το κοινό μετά τη δοκιμασία που περνά η βασιλική οικογένεια. Επιπλέον, φέρεται να ηχογράφησε ένα πασχαλινό μήνυμα ελπίδας, που θα μεταδοθεί από τον Καθεδρικό Ναό του Worcester τη Μεγάλη Πέμπτη, με τη βασίλισσα Καμίλα να ηγείται του The Firm στο Royal Maundy Service.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα «σάρωσε» τη Γη: Ίσως προκαλέσει προβλήματα σε ηλεκτρική ενέργεια και GPS

Βρυξέλλες: Νέα διαμαρτυρία σχεδιάζουν για αύριο οι αγρότες

Αναπάντητα ερωτήματα για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – Επιμένει στην «αθώωση» της Ουκρανίας η Δύση, κανένα σχόλιο από το Κρεμλίνο για τα περί βασανιστηρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ Μίντλετον,ouiliam, chari, keit mintleton