Τηλεθέαση Top 10 8/12/2021: Ανέβασαν «ταχύτητα» οι «Άγριες μέλισσες»- «Τρούπωσε» και η «Φάρμα» στα «ψηλά» της Nielsen

Οι εναλλαγές στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών προκαλούν ζαλάδα. Έπειτα από δύο σερί ημέρες που ήταν η σειρά «Η γη της ελιάς» στην πρώτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, ο «Σασμός» με μια γκαζιά την προσπέρασε και χθές, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου έκοψε πρώτος το νήμα στην κόντρα και μάλιστα με 15,3% τηλεθέαση.

Η σειρά του Mega είδε την τηλεθέαση της να υποχωρεί σε σχέση με την Τρίτη.

Βελτίωσε στο μεταξύ την απήχηση της η σειρά «Άγριες μέλισσες» και με θεαματικό τρόπο πέρασε στην δεύτερη θέση.

Έπαιξε ρόλο και η δυναμική

του ριάλιτι «Η φάρμα». Ο συνδυασμός των δύο προγραμμάτων του Αντέννα απέναντι στο βαρύ πυροβολικό του Mega είχε ως συνέπεια το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» να εμφανιστεί στο τρίτο σκαλοπάτι της χθεσινής κλίμακας με τις σημαντικότερες τηλεθεαματικότητες.

Στο top10 έπειτα από το περασμένο Σάββατο, οπότε και είχε πρεμιέρα, επέστρεψε το αγροτικό ριάλιτι του Αντέννα, ελάχιστα πίσω από τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» του καναλιού. Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με το κρεσέντο Σταμάτη Γαρδέλη και τα λοιπά τοξικά παρακολούθησαν 884.000 τηλεθεατές κάνοντας τον μετρητή της Nielsen να δείξει 8,5% μέση τηλεθέαση.

Κατά τα λοιπά το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» για την ώρα προβολής του είχε πολύ καλή απόδοση για μία ακόμη φορά, καλά πηγαίνει και το «Deal» και σταθερά στις εμφανίσεις τους στη δεκάδα διατηρούνται τα κεντρικά δελτία του Star και του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Ποιος περνάει κατευθείαν στον τελικό; (Video)

Στον αέρα το πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ – αυτοβιογραφία «Στο γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη – Ο μάνατζερ κάνει λόγο για διαρροή

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έκαψε» Λιάγκα- Σκορδά – «Ήρθα εδώ για να αποκαταστήσω την εικόνα μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top 10 8122021, Ανέβασαν, Άγριες - Τρούπωσε, Φάρμα, Nielsen,tiletheasi Top 10 8122021, anevasan, agries - troupose, farma, Nielsen