Τηλεθέαση εξαιτίας της κακοκαιρίας

Το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» στη Θεσσαλία και οι συγκλονιστικές εικόνες από τις εκτεταμένες καταστροφές σε Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα και κοινοτήτων που «χάθηκαν» κάτω από όγκο νερού από τα ποτάμια της περιοχής που ξεχείλισαν έστρεψε σημαντική μερίδα πολιτών στα κανάλια τέσσερα από τα οποία μοιράστηκαν τις προτιμήσεις των περισσότερων.

Το Mega απέσπασε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης και ήταν οριακά μεγαλύτερο από εκείνο του Σκάι.

Open

και Alpha μοιράστηκαν την Τρίτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και φαίνεται ότι το κανάλι της Παιανίας διαμορφώνει συνήθεια τηλεθέασης τουλάχιστον με τα ρεφλεξ που δείχνει στην κάλυψη κρίσεων. Αν κάτι συγκράτησε τη δυναμική του Alpha, αυτό ήταν το ματς Ολλανδίας – Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΑΝΤ1 και Star κινήθηκαν σε άλλο μήκος κύματος και αυτό αποτυπώθηκε στις δυναμιομετρήσεις της Nielsen.

Στη «γωνιά» της ΕΡΤ1, σαν παρατηρητής των εξελίξεων, δείχνει να μην έχει την ικανότητα να προσελκύσει κόσμο περισσότερο από εκείνους τους λίγους που την επιλέγουν (μερίδιο λίγο πάνω από το 5%, όπως και προχθές) παρότι έχουν αρχίσει από την περασμένη Δευτέρα τα ψυχαγωγικά «Πρωίαν σε οίδον», «Στούντιο 4», η πολλά υποσχόμενη καθημερινή σειρά μυθοπλασίας «Η παραλία». «Άγνωστος Χ» παραμένει η  απόδοση  της προσπάθειας που καταβάλλεται από τη «ναυαρχίδα» της ΕΡΤικής ενημέρωσης, το αμιγώς ειδησεογραφικό ΕΡΤNews, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στις μετρήσεις της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Βολές» κατά προέδρου και διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ για την απαξίωση των καναλιών της

ΕΡΤ: Προβληματική η διαχείριση από την διοίκηση, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων – «Η δημόσια τηλεόραση παραδίδεται σε ιδιώτες»

ΕΡΤ: Απίστευτες οι σπατάλες – 3 εξωτερικές μακιγιέζ για μία εκπομπή, βγάζει μάτι το ποσό για τα σόσιαλ μίντια!  

Keywords
Τυχαία Θέματα