Τηλεθέαση: Με πρωτιά «άνοιξε» η εβδομάδα για τον Alpha (πίνακας)

Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση τηλεπροτιμήσεων ο Alpha, στην έναρξη της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση του κυρίως χάρη στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον κεντρικό ρόλο.

Το Mega ήταν δεύτερη επιλογή και παρά την υποτονική απόδοση της πρωινομεσημεριανής ζώνης βελτίωσε το συνολικό μερίδο του, συγκριτικά με την Κυριακή, χάρη κυρίως στην συγκέντρωση τηλεθεατών που σημειώθηκε στο επεισόδιο της

σειράς «Το ναυάγιο» και την περιέργεια μερίδας τηλεθεατών για το πορτραίτο της Εριέττας Κούρκουλου στην εκπομπή «Μεγάλη εικόνα».

Ο ΑΝΤ1 κέρδισε πόντους και απέσπασε μερίδιο 12,3% κυρίως χάρη στην ένταξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Παγιδευμένοι» το πρώτο επεισόδιο της οποίας μεταδόθηκε χθες το βράδυ, σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen για το σύνολο των καναλιών.

Σκάι και Star μοιάζουν να κοντραρίστηκαν για την τέταρτη θέση, στην οποία εν τέλει κατετάγη το κανάλι του Φαλήρου και το οφείλει αφενός στην υψηλή απόδοση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του αλλά και στη σειρά «Οι Πανθέοι» και στην ταινία «Διπλή ομηρία» που είχε αμέσως μετά.

Το Star για πολύ λίγο έχασε την τέταρτη θέση και δεν το βοήθησαν τα ριάλιτι «Η φάρμα» και «Fame story» που είχε στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ο λόγος για τον οποίον θέλει να «μιλά» ελληνικά – Σε ώριμο σημείο οι επαφές για συμφωνία με τον ΑΝΤ1

«Έρωτας Φυγάς»: Ο Μάρκος ζητά εκδίκηση (photos/video)

Σασμός – Spoiler: Ένα σατανικό σχέδιο και μια αποκάλυψη τινάζουν τα πάντα στον αέρα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Alpha,tiletheasi, Alpha