Τηλεθέαση Σαββατοκύριακου: Πρωτιά για το Open με τις πλημμύρες και τον Alpha με το ματς Ελλάδας- Γιβραλτάρ

Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές επέλεξαν το βράδυ του Σαββάτου την έκτακτη βραδινή ενημερωτική εκπομπή του Open για τον τραγικό απολογισμό θυμάτων από τις πλημμύρες στην περιοχή της Καρδίτσας.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν ο «μαραθώνιος» επεισοδίων της σειράς «Έρωτας φυγάς» του καναλιού και τρίτη στη σειρά των τηλεπροτιμήσεων αναδείχθηκε η ελληνική κωμωδία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» η οποία προβλήθηκε από το Mega.

Τα μισά προγράμματα της ημέρας στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης προέρχονται από

τους ειδησεογραφικούς τομείς των καναλιών.

Την Κυριακή το 1-2 στο τηλεβαρόμετρο της ημέρας κατάφεραν δύο αθλητικές αναμετρήσεις σε απευθείας μετάδοση. Η μία ήταν η κάλυψη της ποδοσφαιρικής Ελλάδας- Γιβραλτάρ από τον Alpha, για τα προκριματικά του Euro 2024 και η άλλη ο τελικός αγώνας Γερμανίας- Σερβίας του Μουντομπάσκετ.

Το Open και την Κυριακή αποτέλεσε πόλο έλξης τηλεθεατών. Η σχεδόν ωριαίας διάρκειας έκτακτη ειδησεογραφική εκπομπή με τα νεώτερα από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, ήταν το τρίτο  πρόγραμμα, από πλευράς ενδιαφέροντος.  Συνολικά τρείς στις δέκα εκπομπές του Top 10 της ημέρας ήταν ειδησεογραφικές εκπομπές του καναλιού της Παιανίας.

Διαβάστε επίσης:

Open και Mega είχαν την ίδια τηλεθέαση την Παρασκευή

«Η παραλία»: Στέρεο υπόβαθρο για «συνήθεια τηλεθέασης» – Προς το παρόν έχει «ρεύμα» στο ΕΡΤFLIX

ΕΡΤ: Αναβάλλονται πρεμιέρες ψυχαγωγικών προγραμμάτων σε ένδειξη σεβασμού προς τους πλημμυροπαθείς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Σαββατοκύριακου, Πρωτιά, Open, Alpha, Ελλάδας- Γιβραλτάρ,tiletheasi savvatokyriakou, protia, Open, Alpha, elladas- givraltar