Τηλεθέαση: Το ζενίθ και το ναδίρ των καναλιών την Πέμπτη

Εντάξει, το Mega κράτησε για μια ακόμη μέρα -τη χθεσινή- και για πολλοστή φορά στη σειρά, το μεγαλύτερο κομμάτι από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης.

Ήταν, συγκριτικά με εκείνο της Τετάρτης, μειωμένο σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα.

Το μερίδιο του Mega ήταν 14 φορές μεγαλύτερο από εκείνο της ΕΡΤ2. Οι αποδόσεις των δύο σταθμών αποτελούν το ζενίθ και το ναδίρ στην τηλεθέαση των καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Στο ενδιάμεσο, ANT1

και Alpha, παρουσίασαν πτωτικές τάσεις στα μεγέθη τους. Μεγαλύτερη ήταν εκείνη στο μερίδιο του καναλιού του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θέση που ήταν την Τετάρτη ο Alpha. Μεταξύ των δύο σταθμών έγινε «τράμπα», επι το λαϊκότερο.

Το Star «τσίμπησε» κάτι με τον τελικό της «Φάρμας», αν και η απόδοση του συγκεκριμένου προγράμματος στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Κάτι οι «Αταίριαστοι» το πρωί, κάτι η ξένη ταινία «Η επιστροφή» τα βράδυ, έδωσαν «πόντους» στον Σκάι, οποίος παρέμεινε πέμπτος στη σειρά των προτιμήσεων των τηλεθεατών σύμφωνα με τη Nielsen.

Βελτίωσε σχεδόν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα την απόδοση της η ΕΡΤ1, συγκριτικά με την ακριβώς προηγούμενη μέρα και ήταν ίδια ακριβώς με εκείνη της αντίστοιχης μέρας της περασμένης εβδομάδας.

Σταθερό το μερίδιο του Μακεδονία TV και μόλις στο 1,7% διαμορφώθηκε εκείνο της ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕΣΥ: «Θωρακίζεται» η ελευθερία των ΜΜΕ και η προστασία των δημοσιογράφων στην ΕΕ

ΕΡΤ: Περίεργη αύξηση «ασφαλίστρου ευθύνης» του ΔΣ της εταιρείας – Από τα πρώτα θέματα που εγκρίθηκαν

Fame Story: Απόψε ο μεγάλος Τελικός – Όσα θα δούμε στο τελευταίο live (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Πέμπτη,tiletheasi, pebti