Το Mega «τραβά» την ανηφόρα της τηλεθέασης

Στις σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώθηκε η διαφορά στα μερίδια του πρωτοπόρου Mega και του «απειλητικού» Alpha, o οποίος βελτίωσε τις διαστάσεις του κομματιού από την χθεσινή πίτα τηλεθέασης, σύμφωνα με τις μετρήσεις αποδοτικότητας που διενεργεί η Nielsen.

Απώλειες, άνευ όμως καταλυτικής σημασίας, σημειώθηκαν στα μερίδια των ANT1 και Star,

ανεπαίσθητη ήταν η- θετική- μεταβολή για τον ΣΚΑΪ.

Τη διαφορά χθες στο Mega φαίνεται να έκαναν, εκτός από το «Live News» και τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε σχέση με την Τετάρτη (19/10).

Στον Alpha εκτός από τον «Σασμό», βελτιωμένη -έστω και λίγο- ήταν η απόδοση του καθημερινού «Ο Παράδεισος των Κυριών» όμως ρόλο έπαιξε και η τηλεθέαση της ταινίας περιπέτειας «Κομάντο».

Στον ΣΚΑΪ η εκπομπή «Σήμερα» με την απόδοση της Τετάρτης συγκράτησε την πτωτική τάση στο μερίδιο του σταθμού, που είδε το μεσημεριανό δελτίο- σημείο αναφοράς τηλεθεατών, να έχει- κατά τι- «πεσμένη» απόδοση σε σχέση με την Τρίτη, αλλά την προπερασμένη Τετάρτη.

Στο Open για τα δεδομένα του σταθμού «μαγνήτης» τηλεθέασης είναι η σειρά «Έρωτας φυγάς» και για την ΕΡΤ3 η πρωινή σειρά ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο».

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Κάκκαβα: «Στον ΣΚΑΪ μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν» (Video)

Σοκαρισμένοι στο πλατό του ΣΚΑΪ από το «θάρρος» των Βρετανών δημοσιογράφων (video)

Κανάκης κατά Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;» (Video) 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega,