Το είδαμε κι αυτό: Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο… Τζον Μπάιντεν

Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται η προειδοποίηση «παρακολουθείτε με δική σας ευθύνη» σε κάθε κάλυψη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ από την ζώνη του πρωινομεσημεριανάδικου τηλεοπτικού μπλέντερ.

Επι πέντε λεπτά ήταν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το σούπερ σε απευθείας σύνδεση με τον ανταποκριτή του σταθμού στο Λονδίνο «ΚΗΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ-Ο ΤΖΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΒΑΪΟ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣΤΜΙΝΣΤΕΡ».

Ο

Μπάιντεν, ΤΖΟΝ. Όπως ο Τραβόλτα. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα γιατί θα μπορούσε να είχε γραφτεί και «Τζόνυ». Ο Μπάιντεν, τώρα τελευταία, Τζο. Χωρις «ν».

Θα πείτε «ξέφυγε» ένα «ν» στο σούπερ στη φούρια της δουλειάς. Τι πάω και ψάχνω, τώρα και τέτοια. Μμμμ, δεν είναι ακριβώς έτσι. Καλύπτεται ζωντανά ένα σημαντικό γεγονός. Απαιτείται προσοχή και επαγρύπνηση. Απαιτείται ετοιμότητα και απαιτούνται αντανακλαστικά.

Πέραν τούτων. Υπάρχουν τα μόνιτορ. Στο κοντρόλ, θεωρητικά υπάρχουν αρκετά ζευγάρια μάτια που τσεκάρουν τον «αέρα» και τον ανταγωνισμό. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά. Αλλά αν το ζητούμενο είναι να φαίνεται καθαρά η μπούκλα στο τηλεοπτικό κάδρο όλα τ’ άλλα είναι λεπτομέρειες.

Αφήστε τι «τραβάει» ήδη, από μέρες η λεξη «αβαείο». Που κατά τον Μπαμπινιώτη γράφεται «αβα είο (το) -> αββαείο».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Οικονόμου: «Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν διάδοχος» (Video)

«Μαζεύει» αντιδράσεις το νομοσχέδιο Οικονόμου για τα ΜΜΕ και την Επικοινωνία

«Ο παράδεισος των κυρίων»: Ξενάγηση στο ρεαλιστικό σκηνικό που «πρωταγωνιστεί» στη νέα σειρά του Alpha (Video/Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα