Το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη μέρα της Ελένης στον «Πρωινό Καφέ» (Video)

MEDIA

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Μαρί Καλάβρια απαντώντας, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα βήματα της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό καφέ».

Όπως γνωρίζουμε η εκπομπή είχε ξεκινήσει αρχικά με τη Ρούλα Κορομηλά για να πάρει -κάποια χρόνια αργότερα- το τιμόνι της παρουσίασης η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Μετά την Πόπη ήρθε η Ελένη. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή η τεράστια αλλαγή ήταν απότομος και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν

ερωτηματικά σχετικά με το παρασκήνιο αυτής της ξαφνικής απόφασης. Στην πραγματικότητα, η Πόπη Χατζηδημητρίου ενημερώθηκε ότι πρόκειται να έχει δίπλα της ένα νεαρό κορίτσι. Εκείνη δε δέχθηκε και επικράτησε η Ελένη καθώς την αμέσως επόμενη μέρα την είδαμε να καλημερίζει η ίδια τους τηλεθεατές.

«Η Πόπη Χατζηδημητρίου φεύγει μέσα σε μια νύχτα κι έρχεται την επόμενη μέρα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Για πολλούς που δεν γνωρίζουν, τότε λένε στην Πόπη ότι θα είναι μαζί της κι ένα νέο κορίτσι, η Ελένη Μενεγάκη. Η Πόπη δεν το δέχεται και την επόμενη μέρα παρουσιάζει την εκπομπή η Ελένη. Εσείς το ξέρατε όλο αυτό;» ανέφερε η δημοσιογρ’αφος με την Μαρία Καλάβρια που ήταν τότε στην εκπομπή να επιβεβαιώνει το παρασκήνιο.

Ελένη ΜενεγάκηΠόπη Χατζηδημητρίουαντικατάστασηπρωινός καφέςπαρασκήνιοβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα