Το πρώτο Σαββατοκύριακο με την χαμηλότερη τηλεθέαση της σεζόν

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με την χαμηλότερη τηλεθέαση της σεζόν- Κύριο χαρακτηριστικό ο διαμοιρασμός τηλεθεατών.

Στα ύψη ο υδράργυρος στα τάρταρα η τηλεθέαση. Όμως «απασχόλησε» η εξέγερση της παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner το Σάββατο.

Αρκετοί, αλλά όχι όσοι πιθανόν θα επιθυμούσαν τα κανάλια, στήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και είδαν τους ειδησεογραφικούς μαραθώνιους των τηλεοπτικών σταθμών για την «ετυμηγορία» της κάλπης.

Πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν η διαχρονική- επίκαιρη λόγω θέματος- κομεντί «Τζένη Τζένη» της Φινος Φιλμ

των Ασημάκη Γιαλαμά- Κώστα Πρετεντέρη, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Σεϊτανίδη- Ντίνου Δημόπουλου.

Η ταινία με τους Τζένη Καρέζη- Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τους Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Ελένη Ζαφειρίου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μαίρη Λαλοπούλου κατάφερε να συγκεντρώσει 573.000 τηλεοπτικές ψήφους ωθώντας το δείκτη τηλεθέασης στο 5,7%.

Η ανταρσία στη Ρωσία έφερε κόσμο στα κανάλια, όμως επιβεβαιώνεται από τη Νielsen κατακερματισμός τηλεθεατών. Απόδειξη ότι το Σάββατο έξι προγράμματα στο top 10 της ημέρας ήταν δελτία ειδήσεων και έκτακτες εκπομπές επικαιρότητας.

Κατακερματισμός τηλεθέασης σημειώθηκε και την Κυριακή των εκλογών. Προτίμηση, με οριακή πρόκριση από τον ανταγωνισμό, απέσπασε ο ΑΝΤ1, σύμφωνα τη Nielsen.

Και την Κυριακή οι εξελίξεις για το πολιτικό τοπίο της «επόμενης μέρας» στην Ελλάδα σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με επτά στις 10 εκπομπές του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου να είναι δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Από τις άλλες επιλογές της ημέρας, ξεχώρισαν οι ελληνικές ταινίες «Υπάρχει και φιλότιμο» και «Η θεία από το Σικάγο».

Διαβάστε επίσης:

«Το Μυστικό της Πεταλούδας»: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα

Τηλεθέαση με κοντομάνικο την Παρασκευή

Ο Alpha το Σάββατο, ο Σκάι την Κυριακή συγκέντρωσαν τις υψηλότερες αποδόσεις τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα