Το… σχέδιο Ερντογάν και το Μαξίμου που ψάχνει να βρει μάνατζερ, αλλά και ποιοι πήραν τα ρούβλια

Χαίρετε.

Βαριά η πολιτική ατζέντα σε πολλά θέματα. Ενέργεια, ακρίβεια, υποκλοπές, προεκλογικές κόντρες, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες απειλές Ερντογάν που ολοένα και κλιμακώνονται, είναι αυτό που λένε, «όλα τα έχει η Μαριορή κλπ,κλπ».

Είναι και κάποιοι βουλευτές που τους ακούς να κάνουν αναλύσεις για τα ελληνοτουρκικά και είναι κολλημένοι στη βελόνα, εκεί που ήταν πριν από πέντε χρόνια, λέγοντας ότι ο Ερντογάν τα κάνει μόνο για την εσωτερική κατανάλωση λόγω των τουρκικών εκλογών.

Δείτε όμως τη μεγάλη εικόνα.

Εδώ και καιρό, ο «Σουλτάνος»

δεν απευθύνεται μόνο στο εσωτερικό της Τουρκίας, αλλά στη διεθνή κοινή γνώμη.

Με τα ψέματά του, προσπαθεί να φτιάξει ένα αφήγημα, αλλά ευχόμαστε να μην του βγει και μπούμε σε περιπέτειες. Νομίζω ότι η κυβέρνηση γενικά καλά το πάει το πράγμα σε ότι αφορά τη διεθνοποίηση του θέματος και τη δημιουργία συμμαχιών.

⁃ Στο εσωτερικό σκηνικό, να σας πούμε ότι αποκαθίστανται σιγά-σιγά οι ισορροπίες μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποχώρηση Δημητριάδη.

Ο Γιάννης Μπρατάκος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν τον πρώτο και …δεύτερο λόγο, αλλά μαθαίνω ότι το «μαγαζί» θα ενισχυθεί με πρόσωπο έμπειρο που προέρχεται από παλαιότερη διακυβέρνηση της ΝΔ. «Σταύρο και κυρ Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομίτη» που έλεγε και ο Νιόνιος.

⁃ Μου λένε, ότι προς το τέλος της εβδομάδος, άντε στις αρχές της επόμενης, οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές τελειώνουν και αναμένονται 3-4 πορίσματα – κατά τα ειωθότα –.

⁃ Μη νομίζετε όμως ότι η ένταση ανάμεσα στα δύο κόμματα θα σταματήσει, αφού λένε ότι έρχονται αποκαλύψεις και απ’ τις δύο πλευρές – από το εξωτερικό για δηθεν χρηματοδότηση με ρούβλια σε παράγοντες της πολιτικής ζωής. Λέω δήθεν, γιατί άλλο φήμες και άλλο πραγματικότητα.

⁃ Συμπράξεις και συμμαχίες βλέπουμε στον τομέα του τουρισμού. Εταιρείες μεγάλες και αξιόπιστες συνεργάζονται με Fund για αγορά ξενοδοχείων που έχουν μπει στα «κόκκινα». Ισχυρές συμμαχίες μεν, άλλα χρήσιμο είναι να ρίχνουν μια ματιά αν κάποιοι συνεταίροι έχουν ρίξει φέσια στην κατασκευαστική αγορά και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Τα «όλα ίσα και όμοια» στα γκάλοπ, το μπακότερμα του Ανδρουλάκη και ο φόβος του ΠΑΟΚ

Οι απόστρατοι στα… όπλα, το αμερικανικό ενδιαφέρον για λιμάνια και καημούς (εκλογικούς) και «ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ» των δημοσκοπήσεων

Η ιταλική ακροδεξιά, ο ύπνος της φον ντερ Λάιεν και η «μαύρη τρύπα» της Τράπεζας Αττικής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το…, Ερντογάν, Μαξίμου,to…, erntogan, maximou