Τρεις Βρετανοί τουρίστες μετά από ολονύχτια κατανάλωση αλκοόλ, βρέθηκαν από την Αγία Νάπα στη Συρία

ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις Βρετανοί τουρίστες μετά από ολονύχτιο πάρτι στην Αγία Νάπα της Κύπρου, μπήκαν σε λάθος πλοίο και βρέθηκαν στην εμπόλεμη Συρία. Ο 25χρονος Lewis Ellis, 25, ο 19χρονος Alex McCormick, 19, και ο 23χρονος James Wallman, 23, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλης, θεώρησαν ότι έμπαιναν σε πλοίο για να παρακολουθήσουν δελφίνια, αλλά μπήκαν σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Συρία.

Ένας από

τους τρεις φίλους συνειδητοποίησε στα μέσα του ταξιδιού των 100 μιλίων, ότι είχαν απομακρυνθεί πολύ από τις ακτές και κατάλαβε ότι είχαν μπει σε λάθος πλοίο.

Όταν έφθασαν στο λιμάνι του Ταρτούς, σε μικρή απόσταση από την πόλη Χομς, τους υποδέχθηκε σύμφωνα με την Daily Mirror το σαστισμένο στρατιωτικό προσωπικό της ρωσικής ναυτικής βάσης.

Το πάρτι που ήμασταν τελείωσε στις 7.30 το πρωί και πλοίο στο οποίο θα επιβιβαζόμασταν θα ξεκινούσε τη διαδρομή του στις 9 αλλά μπήκαμε σε λάθος πλοίο είπε ένας από τους νεαρούς.


"Είναι η πιο γ@μημ@νη ντροπιαστική ιστορία, δεν είναι; Ξεκινήσαμε για να δούμε τα γ@μ@μενα δελφίνια και βρεθήκαμε στην γ@μ@μενη Συρία", είπε ένας από τους τρεις φίλους. Όταν βρέθηκαν στη Συρία, πανικοβλήθηκαν, τους είπαν να παραμείνουν στο πλοίο μέχρι να μεταφερθούν στη βάση είπε ο πατέρας του Alex και πρόσθεσε ότι ο μεταφραστής γέλασε πολύ όταν έμαθε πως και γιατί οι τρεις νέοι βρέθηκαν στη Συρία.

Τελικά χθες το βράδυ οι νεαροί επέστρεψαν στην Κύπρο και όπως πρόσθεσε ο πατέρας του Alex, η περιπέτεια δεν ενθουσίασε καθόλου τη μητέρα του Alex.

ΚύπροςΑγία ΝάπαΣυρίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα