Τροχαίο στη Βούλα: Χτυπήθηκε διαδοχικά από τις δύο μηχανές η 72χρονη – Ανοιχτό ακόμη το ενδεχόμενο «κόντρας»

Μια νέα εξέλιξη προκύπτει σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, με θύμα μια 72χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι δύο μοτοσικλέτες που χτύπησαν την άτυχη γυναίκα, φέρεται να την παρέσυραν «διαδοχικά», με διαφορά δευτερολέπτων.

Ο πρώτος που την χτύπησε εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο δεύτερος, ένας 27χρονος οδηγός, συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία ανθρωποκτονίας

από αμέλεια.

Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής είπε πως δεν την είχε δει στο οδόστρωμα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει πάντως ακόμη το ενδεχόμενο οι δύο οδηγοί να έκαναν κάποια κόντρα, αφού κινήθηκαν «παράλληλα» πάνω στην λεωφόρο Κ. Καραμανλή και την χτύπησαν με διαφορά δευτερολέπτων.

Οι αρχές, λόγω της παράλληλης κίνησης των μοτοσικλετών, εξετάζουν το ενδεχόμενο, να υπήρχε κάποια «κόντρα» ταχύτητας μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής από την προανακριτική εξέταση.

Την απάντηση αναμένεται να δώσει το βιντεοληπτικό υλικό που συγκεντρώνουν από την περιοχή, καθώς και μάρτυρες του τροχαίου, ενώ σημαντική αναμένεται να είναι και η κατάθεση του συζύγου της, ο οποίος ήταν πίσω της, την ώρα που αυτή προσπαθούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Κρήτη: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής στη Ροδιά

Τέμπη: Ξεσπά ο Βαγγέλης Βλάχος – «Περί ελευθερίας του τύπου, ένα ωραίο αφήγημα και μια βαρετή αλήθεια»

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα της αράχνης «Μαύρη Χήρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα