Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις δήθεν αντίδραση επειδή χασμουριέσαι κι όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ τα μαζεύεις» (Video)

Για την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι και τα χασμουρητά της την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χαρακτηρίζοντας λαθεμένη την εν λόγω αντίδραση από τη στιγμή που εκπροσωπούσε μια χώρα.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι αν η Μαρίνα Σάττι είχε οποιαδήποτε ένσταση, πολιτικού, κοινωνικού ή ηθικού χαρακτήρα, δεν θα έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση

εξ αρχής, εφόσον η συμμετοχή του Ισραήλ ήταν γνωστή.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να πάρει μια θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου, δημοκρατία έχουμε. Μπορώ να σας πω ότι κι εγώ από την πρώτη στιγμή έχω εκφράσει τη συμπάθειά μου, την αγάπη μου και την υποστήριξή μου στον παλαιστινιακό λαό, γιατί θεωρώ και μπορώ να καταλάβω ότι ένας λαός έχει περάσει δεινά τόσα χρόνια, μην έχοντας πατρίδα» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν όμως συμμετέχεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ξέρεις από την αρχή που συμμετέχουν, άρα ξέρεις ότι συμμετέχει το Ισραήλ, αν δεν το αποδέχεσαι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, δεν λες ναι. Δεν πας εκεί, κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι… Μετά όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, ότι ήταν λάθος αυτό που έκανες, γιατί εκπροσωπείς μια χώρα, τα μαζεύεις και λες “ναι, ήμουν κουρασμένη”…».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε ότι αν η Μαρίνα Σάττι είχε οποιαδήποτε αντίρρηση, θα έπρεπε να την εκφράσει ανοιχτά και με σοβαρό τρόπο. Όχι με χασμουρητά που μετέπειτα πήρε πίσω.

«Θα δεχόμουν, ο καλλιτέχνης, ως άτομο, να διαχωρίσει τη θέση του και να πει σοβαρά και όμορφα ότι “εγώ έχω αυτές τις αντιρρήσεις και διαχωρίζω τη θέση μου”. Το να διαμαρτύρεσαι κάνοντας ότι χασμουριέσαι και μετά να το πάρεις και πίσω, είναι χειρότερο» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντική «απόδραση» στη Μύκονο – Η βόλτα με το σκάφος και ο ξέφρενος χορός της τραγουδίστριας (Video)

Νίκος Γαλανός για Μάρω Κοντού: «Βγαίνουμε αλλά δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε»

Σε αναμμένα κάρβουνα το Παλάτι μετά την επίσκεψη Χάρι και Μέγκαν στην Νιγηρία – Τι φοβάται ο βασιλιάς Κάρολος

Keywords
Τυχαία Θέματα