Τσίπρας: Υποψήφιος σε Ρέθυμνο, Δυτικό Τομέα Αθήνας και Α’ Πειραιά

Η Κρήτη είναι μία από τις περιφέρειες στις οποίες θα ρίξει βάρος ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, κατεύθυνση που σφραγίζεται και με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο.

Στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος και στον Δυτικό

Τομέα της Αθήνας, ενώ θα κατέρχεται εκ νέου στην Α΄ Πειραιά, περιφέρεια στην οποία εκλέχτηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές η επιλογή αυτή αποτελεί «μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος» καθώς στόχο έχει «να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού».

Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη εκλογική μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για τη τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης, με δεδομένο ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνει την προσπάθειά του στις λαϊκές κι εργατικές γειτονιές, κομματικές πηγές υπογραμμίζουν τον ισχυρό συμβολισμό που έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει, πέραν της Α΄ Πειραιά,  τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού – Η ανάρτηση στο Instagram

Εύα Καϊλή: Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα