Τζένη Μπαλατσινού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (Video/Photos)

Τα 50ά του γενέθλια γιόρτασε ο Βασίλης Κικίλιας, σήμερα 15 Μαΐου, με την Τζένη Μπαλατσινού να εύχεται δημοσίως στον σύζυγό της μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια συνόδευσε τις ευχές της με μερικές κοινές τους φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το

χρήστη Jenny ~ Polyxeni Balatsinou (@jennybalatsinou)

Λίγο καιρό πριν, η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει για το παιδί που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια, αποκαλύπτοντας ότι αν και δεν ήταν προγραμματισμένο, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

«Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία, και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Στην αρχή ήμουν αγχωμένη για το αν θα μπορώ να είμαι το ίδιο δοσμένη σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι αυτά τα συναισθήματα θα γεννηθούν ακόμα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας.. Δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαι ευλογημένη. Είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί, ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Είναι όλα διαφορετικά, τα ξαναζώ από την αρχή, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική… Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο, το πιο σημαντικό, το πιο ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω πίσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, κι ακόμα περισσότερο η αγάπη που μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου. Αυτή είναι η περιουσία που μπορεί να αφήσει κάποιος, αγάπη, κατανόηση, να εξελίξω τον εαυτό μου μαθαίνοντας από τα παιδιά μου… Δεν υπάρχει καλύτερο πανεπιστήμιο ζωής από τη μητρότητα» είχε πει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Μαρίνα Σάττι: «Μήπως την τάπα να τη βάλει στο στόμα της» (Video)

Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις δήθεν αντίδραση επειδή χασμουριέσαι κι όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ τα μαζεύεις» (Video)

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντική «απόδραση» στη Μύκονο – Η βόλτα με το σκάφος και ο ξέφρενος χορός της τραγουδίστριας (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα