Τζερεμι Ρένερ: Στην εντατική ο ηθοποιός – Θα υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο

Στην εντατική βρίσκεται ο Τζέρεμι Ρένερ έπειτα από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα. Μάλιστα πρόκειται να υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπιστούν τα «εκτεταμένα τραύματά του».

Συγκεκεριμένα, τον ηθοποιό παρέσυρε το εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του με αποτέλεσμα να υποστεί αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις,

Ο 51χρονος υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις, καθώς ο δρόμος της αποκατάστασης θα

είναι μακρύς.

Η οικογένειά του είπε ότι είναι ευγνώμων προς τους «απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν».

Σύσσωμη η οικογένειά του δήλωσε συγκλονισμένη από το κύμα αγάπης και υποστήριξης που λαμβάνει ο ηθοποιός από τους θαυμαστές του, ενώ ευχαρίστησαν τους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν.

Ο Ρένερ μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής μετά το ατύχημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ο Ρένερ, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, ήταν μόνος του και προσπαθούσε να καθαρίσει ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι του στη λίμνη Τάχο.

Το σοβαρό ατύχημα προκλήθηκε όταν η ασφάλεια του οχήματος δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα το εκχιονιστικό να ανατραπεί και να πλακώσει το πόδι του.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Το τρολάρισμα του φίλου του για το πρόστιμο με το τσιγάρο – Και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή (Photo)

Δήμητρα Γαλάνη: «Ποτέ δεν σκέφτηκα “αχ, θα κάνω και γω το παιδάκι μου”» (Video)

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν ήταν ο Βασίλης Τσιβιλίκας αυτός που είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα