Τζήμερος: Τάζει προσφυγή στον Άρειο Πάγο ώστε να κηρύξει εκτός νόμου το ΚΚΕ

Όπισθεν ολοταχώς για τον Θάνο Τζήμερο, ο οποίος φαίνεται πως ονειρεύεται τις «παλιές καλές εποχές» τότε που υπήρχαν διώξεις για τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ ήταν παράνομο.

Μάλιστα προαναγγέλλει προσφυγή του στον Άρειο Πάγο προκειμένου να εφαρμοστεί η διάταξη που ισχύει για τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με ανάρτησή του.

Ανεξάρτητα από την απόφαση για το κόμμα Κασιδιάρη,

η #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο, κατά της συμμετοχής του #ΚΚΕ. Κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται δικτατορικό δεν μπορεί να συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες.https://t.co/APaWc5DdRr

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) April 11, 2023

«Ανεξάρτητα από την απόφαση για το κόμμα Κασιδιάρη, η “Εθνική Δημιουργία” θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο, κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ. Κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται δικτατορικό δεν μπορεί να συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες» σημειώνει.

#ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: ο στόχος μας είναι ο νόμος να εφαρμόζεται χωρίς να περνάει από κομματικά "φίλτρα". Θα αγωνιστώ ώστε το #ΚΚΕ να αποβληθεί διά παντός από τον πολιτικό στίβο. https://t.co/fFTOWc4zvZ

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) April 11, 2023

Σε δεύτερη ανάρτηση ο κ. Τζήμερος υπογραμμίζει «ο στόχος μας είναι ο νόμος να εφαρμόζεται χωρίς να περνάει από κομματικά “φίλτρα”. Θα αγωνιστώ ώστε το ΚΚΕ να αποβληθεί διά παντός από τον πολιτικό στίβο».

Σε τι μπορεί να ελπίζει ο κ. Τζήμερος προεκλογικά; Ενδεχομένως στη συσπείρωση των απανταχού κομμουνιστοφάγων…

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αντώναρος: Ατυχής η επιλογή της λέξης «απολειφάδι» για το ΠΑΣΟΚ

«Σκοτωμός» Τατσόπουλου – Καλλιάνου για τον Παΐσιο: «Χυδαίος πολέμιος της Ορθοδοξίας» – «Θρησκοκάπηλος επαίτης ψήφων»

Βαρουφάκης για λευκό τιγράκι: «Όταν υπάνθρωποι κακοποιούν ζώα για χόμπι, η ανθρωπότητα υποφέρει κι άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζήμερος, Τάζει, Άρειο Πάγο, ΚΚΕ,tzimeros, tazei, areio pago, kke