Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Λίγο πριν την αυλαία της πολύκροτης δίκης – Οι αγορεύσεις των δικηγόρων των αντιδίκων

Λίγο πριν χτυπήσει το σφυρί της δικαστή που θα σημάνει τη λήξη της πολυσυζητημένης δίκης του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ , οι δικηγόροι του προσπαθούν να αποκαταστήσουν την καλή φήμη του ονόματός του, μετά τις κατηγορίες της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης.

WATCH: Johnny Depp arrives on the final day of trial to a crowd of cheering fans. #JohnnyDepp v #AmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/wQK1qX56Kr

Cathy Russon (@cathyrusson) May 27, 2022

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για μία ώρα, για μεσημεριανό γεύμα. Πριν ολοκληρωθεί η δίκη, κάθε πλευρά θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τα αιτήματά της. Στην ομάδα του Ντεπ απομένουν 39 λεπτά, ενώ στην ομάδα της Χερντ μόνο 6 λεπτά.

Η νομική ομάδα του ηθοποιού στην αγόρευσή της ζήτησε «να του δώσουν πίσω τη ζωή του» υποστηρίζοντας ότι η δική του εικόνα έχει αμαυρωθεί από τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του και πως η ίδια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει δόξα και χρήματα. Και φυσικά, υπάρχουν αποδείξεις, όπου μπορούν να στηρίξουν αυτή την κατηγορία.

Αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Χερντ είχε ξεκαθαρίσει ότι «δεν επιθυμούσε ποτέ τα λεφτά του Τζόνι» και είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που κερδίσει τη δίκη, θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε, σε φιλανθρωπίες.

Η Χερντ είχε τάξει τα μισά χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, δύο σπουδαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν μια μεγάλη δωρεά όπως αυτή. Το θέμα είναι, ότι δεν τους έδωσε ποτέ ολόκληρο το ποσό, όπως είχε καταθέσει στην πρώτη δίκη το 2020, στο ανώτατο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αγόρευση των δικηγόρων του Ντεπ

Ο Μπεν Τσου, ένας από τους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η Άμπερ Χερντ «λέει συνεχώς ψέματα» και «έχει μια δικαιολογία για όλα».

«Ενώ το όνομα του κυρίου Ντεπ θα αμαυρωθεί για πάντα από αυτούς τους φρικτούς και ψευδείς ισχυρισμούς, αυτή η υπόθεση είναι για να σας πει την ιστορία του και την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. Πρόκειται για την αποκατάσταση της χαμένης του φήμης. Έχει να κάνει με το να δείξουμε στα παιδιά του κυρίου Ντεπ, τη Λίλι-Ρόουζ και τον Τζακ, ότι αξίζει να παλέψουμε για την αλήθεια. Σας είπε την αλήθεια, την ακριβή αλήθεια, ακόμη και αν είναι αρκετά ενοχλητική, ακόμα και για τον ίδιο. Ήξερε ότι αυτό θα συνέβαινε, όταν έφερε αυτή την υπόθεση στην επιφάνεια. Σας παρακαλούμε να του δώσετε πίσω το όνομά του, τη φήμη του και την καριέρα του», πρόσθεσε ο κύριος Τσου.

Give #JohnnyDepp ‘His Life Back’ @periclesukraine https://t.co/PDA3vYF4pz

Scandal (@lovehatemos) May 27, 2022

«Σε αυτή τη δίκη η κυρία Χερντ έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τα στοιχεία, οπότε δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε από τα δικά της λόγια», ανέφερε ο δικηγόρος. Αμέσως μόλις παρουσίασε τα επιχειρήματά του, επέστρεψε στη θέση του και αγκάλιασε σφιχτά τον ηθοποιό.

«Φανταστείτε έναν ισχυρό άνδρα ως πλοίο, όπως ο Τιτανικός. Αυτό το πλοίο είναι μια τεράστια επιχείρηση. Όταν χτυπά ένα παγόβουνο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο πλοίο που θέλουν απελπισμένα να βουλώσουν τις τρύπες – όχι επειδή πιστεύουν ή ακόμη και νοιάζονται για το πλοίο, αλλά επειδή η μοίρα τους εξαρτάται από την επιχείρηση», έγραφε η Χερντ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι δεν κατονόμασε πουθενά τον ηθοποιό, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλα Βάσκεζ απευθύνθηκε στους ενόρκους, διεκδικώντας μία δίκαιη αντιμετώπιση για τον πελάτη της. Όπως είπε, δεν είναι θέμα χρημάτων ή τιμωρίας, αλλά πρόκειται για τη ζωή ενός ανθρώπου, η οποία έχει πλέον, καταστραφεί.

«Με αυτόν τον τρόπο κατέστρεψε τη ζωή του λέγοντας ψευδώς στον κόσμο ότι επέζησε, μετά από την ενδοοικογενειακή κακοποίηση που έζησε στα χέρια του κυρίου Ντεπ. Σας ζητάμε να επιστρέψετε στον κ. Ντεπ τη ζωή του λέγοντας στον κόσμο ότι δεν είναι ο κακοποιός που είπε η κ. Χερντ ότι είναι και να ζητήσετε από την κ. Χερντ να πάρει την ευθύνη για τα ψέματά της. Αυτό που διακυβεύεται σε αυτή τη δίκη είναι το καλό όνομα ενός ανθρώπου, ακόμη περισσότερο, αυτό που διακυβεύεται σε αυτή τη δίκη είναι η ζωή ενός ανθρώπου. Η ζωή που έχασε, όταν κατηγορήθηκε για ένα αποτρόπαιο έγκλημα και η ζωή που θα μπορούσε να ζήσει, όταν τελικά δικαιωθεί», δήλωσε η Καμίλα Βασκέζ.

Camille is too cute with our Johnny, she’s an awesome support for him. We love you, girl. #JohnnyDepp #JusticeForJohnnyDepp pic.twitter.com/Zmyhu74sE8

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ, Λίγο,tzoni ntep – aber chernt, ligo