Βασιλιάς Κάρολος: Έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο – Στην Καλιφόρνια έμεινε η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε στη Βρετανία για να βρεθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου, μετά την ανακοίνωση – σοκ του Μπάκιγχαμ ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου.

Ο Δούκας του Σάσεξ προσγειώθηκε στο Χίθροου του Λονδίνου μετά από 11 ώρες πτήσης – αλλά η Μέγκαν, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ έμειναν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Η υπερατλαντική πτήση του Χάρι – σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα – δημιουργεί ελπίδες ότι η επιστροφή του στη Βρετανία θα βοηθήσει στην επούλωση των τραυματισμένων

σχέσεων με τον βασιλιά Κάρολο και την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Prince Harry The Duke of Sussex

Arrived in UK to Visit King Charles.pic.twitter.com/NJ1jEEUFMl

— My Opinion – Sussex Warrior (@my_opnion) February 6, 2024

Ο πατέρας του πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Clarence House σήμερα πριν από τη θεραπεία, με την πριγκίπισσα Beatrice και τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi να αναχωρούν μετά από επίσκεψη σήμερα το πρωί. Δεν είναι γνωστό αν ο Χάρι θα μείνει στο κέντρο του Λονδίνου για να είναι κοντά στον Βασιλιά ή θα μείνει στο Γουίνδσορ, πιθανότατα στο άδειο Frogmore Cottage.

After an overnight flight from LAX – it seems Prince Harry has landed at Heathrow airport. And is now on his way to see his father, King Charles. pic.twitter.com/4lcJKUxivL

— Chris Ship (@chrisshipitv) February 6, 2024

Ο Χάρι αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες αμέσως μετά την επικοινωνία που είχαν, μόλις έγινε γνωστή η διάγνωση του Καρόλου.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο αν επιδεινωθεί η υγεία του – Σε «δοκιμασία» η βασιλική οικογένεια μετά το σοκ της διάγνωσης

Ερυθρά Θάλασσα: Έκρηξη σε ελληνόκτητο πλοίο στον κόλπο του Άντεν – Εξέπεμψε σήμα κινδύνου

Σπουδαία ανακάλυψη: Η Τεχνητή Νοημοσύνη «διάβασε» παπύρους που καταστράφηκαν από την έκρηξη του Βεζούβιου (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα