Βίντεο ντροπή από το Ισραήλ – Μεθυσμένοι στρατιώτες διασκεδάζουν ξέφρενα ενώ συνεχίζεται η αιματοχυσία

Οργή προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει ισραηλινούς στρατιώτες να διασκεδάζουν ξέφρενα σε πάρτι, ενώ συνεχίζεται η αιματοχυσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, που επικαλείται ισραηλινά ΜΜΕ, το πάρτι διοργανώθηκε σε στρατιωτική βάση του IDF στο βόρειο Ισραήλ.

Οι στρατιώτες, εμφανώς μεθυσμένοι, χορεύουν ημίγυμνοι, κάποιοι από αυτούς με τα όπλα στα χέρια, ενώ ο ισραηλινός ποπ

σταρ, Avihu Pinhasov, τραγουδά.

Ο Avihu Pinhasov, ο οποίος είχε λάβει μέρος και στη Eurovision, εμφανίζεται στη βάση ενός εκσκαφέα, φορώντας ρούχα βεδουίνου, γυαλιά σκι και κρατώντας μια σημαία του Ισραήλ ενώ από κάτω φαίνονται δεκάδες κινητά να τραβούν βίντεο.

Στα επόμενα πλάνα, ο Avihu Pinhasov φορά μόνο ένα φανταχτερό εσώρουχο ενώ κάθεται στους ώμους ενός στρατιώτη των IDF που σφίγγει τους δικεφάλους του μπροστά στο πλήθος.

イスラエル北部、シリア国境に近い軍事基地にD9ブルドーザーに乗って登場した同国の歌手Avihu Pinhasov。彼は兵士を鼓舞したが現場は制御不能になり、一部の兵が作戦活動を停止されたpic.twitter.com/4EVCdRi9Jz

— ミリレポ (@sabatech_pr) November 17, 2023

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως θα τους επιβληθούν αυστηρότατες πειθαρχικές κυρώσεις.

Η εξήγηση που δόθηκε από τους στρατιώτες είναι πως ένας αξιωματικός κάλεσε τον ποπ σταρ Avihu Pinhasov γιατί ένας από τους στρατιώτες είχε παντρευτεί πρόσφατα και ήθελαν να τους ανεβάσουν το ηθικό…

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – σοκ από τη Γάζα: Η στιγμή της έκρηξης σε σχολείο του ΟΗΕ στην Τζαμπαλίγια – Δεκάδες σοροί στα συντρίμμια

Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον επτά νεκροί από τον κυκλώνα Μιντίλι – Αγωνία για την τύχη 300 ψαράδων

Γάζα: Συνεχίζονται οι επιθέσεις του Ισραήλ, χτύπημα σε αυτοκινητοπομπή εργαζόμενων νοσοκομείου καταγγέλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Keywords
Τυχαία Θέματα