Βόλος: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» λέει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο

«Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», δήλωσε ο πατέρας του μωρού που έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή ενός 33χρονου οδηγού έπεσε πάνω του στον Βόλο.

Τη σοκαριστική στιγμή που ο οδηγός μηχανής στον Βόλο χτυπά τον ηλικιωμένο που κρατούσε το τεσσάρων μηνών βρέφος στην αγκαλιά του, κατέγραψε βίντεο.

Στο ντοκουμέντο, ο παππούς φαίνεται να προσπαθεί να περάσει στην άλλη πλευρά του δρόμου, κρατώντας το άτυχο βρέφος στην αγκαλιά του. Ξαφνικά «παγώνει» και

σταματά στη μέση του δρόμου, βλέποντας τη μηχανή να έρχεται με φόρα προς το μέρος του.

Τι ισχυρίζεται ο 33χρονος οδηγός

Ο 33χρονος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή του συνέχισε να κινείται, χωρίς αυτόν, για άλλα 70-100 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση -υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου- και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290, εδάφιο δ., εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, με τα αποτελέσματα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο παππούς έβαζε το μωρό στο καρότσι όταν τους χτύπησε η μηχανή

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 22:00 του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, όταν ο παππούς έβγαζε από το αυτοκίνητο το κοριτσάκι τεσσάρων μηνών για να την τοποθετήσει στο καρότσι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Τότε, ένας 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους, τραυματίζοντας τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος. Το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η 45χρονη γιαγιά του βρέφους άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη, σύμφωνα με το gegonota.news.

Διαβάστε επίσης:

Εξάρχεια: Ένταση με την αστυνομία, αλλά και παλμός, στη συγκέντρωση κατά της κοπής των δέντρων (Photos)

Μεταμόρφωση Καρδίτσας: Δημοψήφισμα για μετεγκατάσταση του χωριού που «έπνιξε» η κακοκαιρία Daniel

Αρκαδία: Συγκλονίζει η μοναδική επιβάτης του ΚΤΕΛ που παραλίγο να πέσει σε γκρεμό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Αυτός,volos, aftos