Βόλος: Μεγάλη καταστροφή στην Αγριά – Σπίτια πλημμυρισμένα και αυτοκίνητα βυθισμένα στη θάλασσα (Photos)

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στον Βόλο που δεν είχαν προλάβει να ορθοποδήσουν από τις προηγούμενες πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel. Δυστυχώς εξίσου σαρωτικό ήταν και το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias. Εναέριες εικόνες από την καταστροφή στην Αγριά Βόλου δείχνουν σπίτια πλημμυρισμένα και αυτοκίνητα στη θάλασσα.

Η πόλη του Βόλου θυμίζει απέραντο λασπότοπο ενώ όλα τα προάστια με κατεύθυνση προς το παραλιακό Πήλιο έχουν αποκλειστεί λόγω των ρεμάτων που «κατέβασαν» στη θάλασσα χιλιάδες τόνους νερού και κατέστρεψαν δρόμους και κάθε είδους υποδομές, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Αποκομμένη

οδικά παραμένει όλη η περιοχή προς Αγριάς, ενώ το χωριό έχει θαφτεί μέσα στις λάσπες, στο χώμα και στο νερό. Έχουν καταστραφεί όλοι οι δρόμοι, πολλά σπίτια έχουν πλημμυρίσει, επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα, η οποία έχει αλλάξει χρώμα από τους τόνους λάσπης που έφτασαν μέχρι εκεί.. Πολλοί κάτοικοι σώθηκαν από καθαρή τύχη.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την καταστροφή από ψηλά όπως δημοσιεύτηκαν στο thenewspaper.gr:

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που έπεσε στη θάλασσα – Πρώην στρατιωτικός ο πιλότος (videos)

Εύβοια: Ορμητικά νερά γκρεμίζουν ολόκληρο σπίτι που βουλιάζει σαν…χαρτί – Βίντεο ντοκουμέντο

Κακοκαιρία Elias: Υπερχείλισε ο Σοφαδίτης – «Βούλιαξαν» και πάλι Βόλος και Εύβοια – (Photos + Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Μεγάλη, Αγριά – Σπίτια, Photos,volos, megali, agria – spitia, Photos