Βόλος: Την Τρίτη απολογείται ο 33χρονος οδηγός για το δυστύχημα με το νεκρό βρέφος

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, που παρέσυρε 53χρονο άνδρα με το μόλις 4 μηνών εγγονάκι του στο Βόλο.

Ο 33χρονος θα απολογηθεί τελικά την Τρίτη 7 Νοεμβρίου καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, αίτημα που έγινε δεκτό.

Μέχρι την απολογία του κρατείται, ωστόσο, ίσως μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας του τραυματισμού του.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος οδηγός της μηχανής παρέσυρε τον 53χρονο παππού την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο,

έχοντας στην αγκαλιά το 4 μηνών βρέφος της κόρης του.

Το δυστύχημα συνέβη στο Βόλο και συγκεκριμένα στην οδό Ιάσονος -στο ύψος με τον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου- το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στον ανακριτή, ο οδηγός υποστήριξε πως έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Κι ενώ ο ίδιος παρέμενε τραυματισμένος στην άσφαλτο, η μηχανή του εκινείτο μόνη της για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Την ίδια ώρα, ο 53χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα παρασυρμένος από την μηχανή όπως επίσης και το μωρό με τραύμα στο κρανίο.

Το τραγικό συμβάν παρακολουθούσαν τόσο η γιαγιά όσο και οι γονείς του βρέφους, οι οποίοι άμεσα μετέφεραν το μωρό στο Νοσοκομείο του Βόλου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, το άτυχο βρέφος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στον οδηγό έγινε, επίσης, έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Διαβάστε επίσης:

Βαρυμπόμπη: Κυκλοφοριακό χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

«Στη Γάζα χτυπάει του κόσμου η καρδιά»: Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακό θέαμα στους αιθέρες του Φλοίσβου (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Τρίτη, 33χρονος,volos, triti, 33chronos