Βραζιλία: Με σημάδια υποσιτισμού ο νεκρός άνδρας που η ανιψιά του… «έσυρε» σε τράπεζα για να πάρει δάνειο – Εξετάζεται αν είχε δηλητηριαστεί (video)

Το βίντεο με τον νεκρό άνδρα που η ανιψιά του «έσυρε» με αμαξίδιο σε τράπεζα στη Βραζιλία, προκειμένου να… υπογράψει δάνειο σόκαρε τον πλανήτη.

Η NYPost φέρνε στο φως νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την ανατριχιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας ήταν υποσιτισμένος όταν πέθανε ενώ δεν αποκλείεται να είχε δηλητηριαστεί…

NEW:

Authorities believe the corpse of the man who was wheeled to a bank in Brazil died about 2 hours before the incident.

New security footage shows Erika de Souza pushing her ‘uncle’, 68-year-old Roberto Braga's lifeless body through the mall.

De Souza is claiming that Braga… pic.twitter.com/zpXJ1lU9QW

— Collin Rugg (@CollinRugg) April 17, 2024

Η αιτία θανάτου του Paulo Roberto Braga, 68 ετών, είχε αρχικά καταγραφεί ως βρογχοαναρρόφηση και καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με έκθεση νεκροψίας που δημοσίευσε η Metrópoles, η οποία ανέφερε ότι ο άνδρας παρουσίαζε σημάδια υποσιτισμού.

Ένας γιατρός που τον εξέτασε ωστόσο, υποψιάστηκε ότι είχε δηλητηριαστεί και το σώμα του στάλθηκε για τοξικολογική εξέταση με δείγμα αίματος από το στομάχι του, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Braga ήταν νεκρός από την Τρίτη – αρκετές ώρες προτού η ανιψιά του Έρικα ντε Σόουζα Βιέιρα Νούνες, 42 ετών, μεταφέρει το πτώμα του σε μια τράπεζα και κουνήσει το χέρι του για να υπογράψει για ένα δάνειο 3.250 δολαρίων.

Ο άνδρας που ήταν άγαμος και δεν είχε αποκτήσει παιδια, είχε εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας τουλάχιστον μία φορά την τελευταία εβδομάδα της ζωής του, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία και ταχυκαρδία, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

Λάμβανε επίσης οξυγόνο και είχε πρόβλημα στην κατάποση.

Η ανιψιά του αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή μέσω απάτης και περιύβριση νεκρού, αν και ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειές της μπορεί να προκλήθηκαν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την OGlobo η γυναίκα λαμβάνει ισχυρή αντικαταθλιπτική αγωγή ενώ οι συγγενείς της βρίσκονται στο πλευρό της, θεωρώντας ότι τα φάρμακα είχαν επίδραση στη συμπεριφορά της,

Η υπόθεση έγινε viral όταν κυκλοφόρησε το βίντεο που παρουσιάζει το πτώμα του 68χρονου, ενώ εκείνη προσποιείται ότι είναι ζωντανός και ικανός να υπογράψει την έγκριση για το δάνειό της.

«Θείε, ακούς; Πρέπει να υπογράψεις (τη σύμβαση δανείου). Αν δεν υπογράψεις, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, γιατί δεν μπορώ να υπογράψω εγώ για σένα», ακουγόταν η Νούνες να λέει στο συγκλονιστικό βίντεο…

Οι υπάλληλοι της τράπεζας υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο και αστυνομία που διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν για ώρες νεκρός.

Διαβάστε επίσης:

Με τις αγορεύσεις δικηγόρων ξεκινά δίκη του Τραμπ για τον χρηματισμό της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λαβρόφ επαναφέρει την πυρηνική απειλή στο προσκήνιο

O Μπάιντεν αποκάλεσε «κανίβαλους» τους κατοίκους της Παπούα Νέας Γουινέας και ο πρωθυπουργός τους απάντησε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραζιλία, – Εξετάζεται,vrazilia, – exetazetai