Βρετανία: Αυτό είναι το χωριό που θεωρείται «hotspot» για κυνήγι… UFO – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων (video)

Είναι ένα γραφικό χωριουδάκι με πολύ γοητευτικές παμπ και διαδρομές για περιπάτους στα όρια της περιφέρειας Πικ, στο Ντέρμπισιρ. Κι όμως λέγεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον της NASA, γιατί στο χωριό Μπονσάλ οι κάτοικοι λένε πως βλέπουν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, δηλαδή UFO.

Γι’ αυτό όσοι αρέσκονται στο… κυνήγι των εξωγήινων θεωρούν το Μπονσάλ ως «hotspot» για τα UFO. Κάποιοι αναφέρουν ότι είδαν «ασημένια

αντικείμενα», άλλοι βλέπουν πράσινα φώτα, ένας κάτοικος είδε και ιπτάμενο δίσκο στον νυχτερινό ουρανό.

Οι φήμες έχουν φέρει το χωριό Μπονσάλ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την Daily Mail και πολλοί ξένοι το επισκέπτονται από περιέργεια, ή γιατί θέλουν κι αυτοί να γίνουν μέρος της ιστορίας του.

Ένας κάτοικος λέει πως το 2001, η Σάρον Ρόουλαντς κατέγραψε κατά λάθος βίντεο, στο οποίο φαινόταν ένας δίσκος σε μέγεθος σπιτιού, με πολύχρωμα φώτα, να πετά πάνω από το χωριό. «Πάρα πολλοί άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον και θέλουν να μιλήσουν για το χωριό. Έχουμε έναν ξενώνα και πολλοί επισκέπτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον», λέει ο κάτοικος αυτός, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Βεβαίως βλέπουμε διάφορα πράγματα να πετούν στον ουρανό τη νύχτα, βλέπουμε δορυφόρους, κομήτες, τέτοια πράγματα», προσθέτει ο ίδιος κάτοικος, εξηγώντας ότι επειδή στην περιοχή δεν υπάρχει ατμοσφαιρική ρύπανση ο ουρανός είναι καθαρός και διευκολύνει την ufo-παρατήρηση.

Πολλοί κάτοικοι λένε πως έχουν εντοπίσει παράξενα αντικείμενα στον ουρανό, αλλά η περίπτωση της Σάρον Ρόουλαντς είναι η πιο γνωστή. Όπως δήλωσε η ίδια στο GBNews, παρατηρούσε τον ουρανό για δέκα λεπτά με γυμνό μάτι, όταν είδε έναν μυστηριώδη ιπτάμενο δίσκο να πετά πάνω από την περιοχή και έσπευσε να καταγράψει την εικόνα με το βίντεο.

«Μόλις αρχίσα να γράφω με το βίντεο, είδα έναν δίσκο με πολύχρωμα φώτα γύρω του, που δεν έκανε κανένα θόρυβο», δήλωσε η Σάρον Ρόουλαντς, προσθέτοντας ότι καθώς ερχόταν πιο χαμηλά εξακρίβωσε ότι ήταν ένα πλατύ αντικείμενο, που έμοιαζε με μεταλλικό δίσκο και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.

Το βίντεο που κατέγραψε εξετάστηκε από ανθρώπους της NASA, όπως γράφει η Manchester Evening News και διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο έμοιαζε με κάτι που είχε εντοπιστεί το 1996 στη διάρκεια διαστημικής αποστολής.

Η κ. Ρόουλαντς δεν είναι η μόνη που έχει παρατηρήσει τέτοια αντικείμενα στον ουρανό. Ένας άλλος κάτοικος του Μπονσάλ δήλωσε επίσης στην MailOnline ότι είδε «κάτι με φώτα γύρω του, που πετούσε στον ουρανό, όταν ήταν δέκα χρόνων, στα μέσα της δεκαετίας του 1970». Οι γονείς αυτού του ανθρώπου -που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του- νόμισαν ότι είδε εφιάλτη, αλλά κάποιος τρίτος επισκέφτηκε τότε το σπίτι τους και είπε ότι το ίδιο βράδυ είχε δει κάτι ανάλογο.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! «Αμετανόητη» 78χρονη κλέφτρα συνελήφθη τρίτη φορά για ληστεία τράπεζας (Video)

Τζορτζ Σόρος: Ξανά στο «στόχαστρο» συνωμοσιολόγων μετά τη δίωξη σε βάρος του Τραμπ

Μασσαλία: Δύο νεκροί στα χαλάσματα της τετραώροφης πολυκατοικίας – Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα