Ξεκινά έρευνα η αστυνομία μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλικά αδικήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ από βρετανικά μέσα ενημέρωσης που αποκάλυψαν ότι ο κωμικός Ράσελ Μπραντ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

«Μετά από έρευνα του Channel 4 και των Sunday Times, η Met έλαβε μια σειρά από έρευνες για σεξουαλικά αδικήματα στο Λονδίνο».

«Έχουμε λάβει επίσης μια σειρά από καταγγελίες για σεξουαλικά

αδικήματα που διαπράχθηκαν αλλού στη χώρα και θα τις διερευνήσουμε. «Τα αδικήματα δεν είναι όλα πρόσφατα», πρόσθεσε.

Ο Μπραντ διέψευσε δημοσίως τις καταγγελίες και κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ότι προσπαθεί να τον λογοκρίνει.

«Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ήταν πριν, να επικοινωνήσει μαζί μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι ένα δύσκολο βήμα και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε μια ομάδα ειδικών αξιωματικών διαθέσιμη για συμβουλές και υποστήριξη».

Ο Ράσελ έγινε διάσημος ως κωμικός και ηθοποιός, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube το οποίο έχει κατηγορηθεί ότι προωθεί θεωρίες συνωμοσίας, μεταξύ άλλων αρνείται και την ύπαρξη του κορωνοϊού.

Από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, το YouTube έχει απονομιμοποιήσει το κανάλι του Μπραντ, ενώ η ζωντανή περιοδεία του έχει αναβληθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μία ημέρα μετά τον γάμο του

Μποσταντζόγλου για Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω» (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε για Σασμό, τη σχέση του με τη Βανδή, αλλά και τον γιο του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινά, Ράσελ Μπραντ,xekina, rasel brant