Ξεσπά η κόρη του Μαραντόνα μετά τη νεκροψία: «Π@@@ας γιοι, περιμένατε να βρείτε ναρκωτικά;»

ΚΟΣΜΟΣ

 

Με βαρείς χαρακτηρισμούς ξέσπασε η Τζιανίνα Μαραντόνα, κόρη του αδικοχαμένου Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας του πατέρα της που έδειξαν ότι ο οργανισμός του ήταν «καθαρός» από αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα, σέρνονταν φήμες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του «Pimpe d' oro», αλλά και για τη ζωή που έκανε ο Μαραντόνα και είχαν κατηγορηθεί μέχρι και οι κόρες του, η Τζιανίνα Μαραντόνα ξέσπασε κατά πάντων στα social media.
dir="ltr" lang="es" xml:lang="es">Todos los hijos de puta esperando que la autopsia de mi papá tenga droga, marihuana y alcohol. No soy doctora y lo veía muy hinchado. La voz robótica. No era su voz. Estaba pasando y yo era la LOCA DESQUICIADA.

— Gianinna Maradona (@gianmaradona) December 22, 2020

«Όλοι οι π...νας γιοι περίμεναν τη νεκροψία του μπαμπά μου για να αποκαλύψουν ναρκωτικά, μαριχουάνα και αλκοόλ. Δεν είμαι γιατρός, αλλά τον έβλεπα πολύ πρησμένο. Μια ρομποτική φωνή. Δεν ήταν η φωνή του. Όλα ήταν αληθινά, αλλά με λέγατε τρελή», έγραψε χαρακτηριστικά.Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Ξεσπά, Μαραντόνα, Πας,xespa, marantona, pas