Υποκλοπές: «Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους όπως ορίζει το Σύνταγμα» λένε οι εργαζόμενοι στην ΑΔΑΕ

Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εκφοβιστούν μέσω επιβολής ποινικών κυρώσεων, μετά την γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου και ότι θα συνεχίσουν τους ελέγχους για τις υποκλοπές, στέλνουν οι εργαζόμενοι στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΑΔΑΕ καταδικάζει την οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση προσπάθεια εκφοβισμού και απειλής μέσω επιβολής ποινικών κυρώσεων στους εργαζομένους της Αρχής, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους» υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

«Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε

να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος του απορρήτου των επικοινωνιών, όπως κάνουμε τα τελευταία είκοσι έτη, σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι της Πολιτείας» τονίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Ράμμος, διευκρινίζει πως ουδέποτε η χθεσινή του επιστολή συνομολόγησε ότι παύουν οι ελεγκτικές αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ, όπως γράφτηκε σε πολλά ΜΜΕ που «ερμήνευσαν» εσφαλμένα όσα έγραψε ο προεδρος της ανεξάρτητης Αρχής.

Διαβάστε επίσης:

Λουτράκι: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μαθητής του ΕΠΑΛ – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα

Καιρός: Αρνείται να μπει ο χειμώνας – Έως και 15 βαθμούς υψηλότερες οι ελάχιστες θερμοκρασίες, ρεκόρ 10ετίας

Φάρσαλα: Πέθανε αγοράκι 3,5 ετών στο σπίτι του – Απαντήσεις αναζητούν οι γονείς του

Keywords
Τυχαία Θέματα