Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στην Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (video)

Ένα μικρό επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Ολύμπιον, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η παρούσα στο επεισόδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή

Μάλαμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κ. Αχτσιόγλου, αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μάλαμα.

Σύμφωνα με την κ. Μάλαμα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση». «Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά, δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά», πρόσθεσε με νόημα.

Διαβάστε επίσης:

Η σιωπή του Φάμελλου για την πρόταση Μαραντζίδη

Βουλή: Προσφυγή δικηγόρων στο ΣτΕ για τους διορισμούς στις Ανεξάρτητες Αρχές

ΠΑΣΟΚ: «Γκάζια» σε βουλευτές για Social Media και τις εμφανίσεις στα κανάλια 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αρνήθηκε, Αχτσιόγλου, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,zoi konstantopoulou, arnithike, achtsioglou, festival kinimatografou thessalonikis