Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή που έκλαψε ως πρόεδρος της Βουλής

Ιδιαίτερη αποκαλυπτική για την ζωή της, τα παιδιά της χρόνια και τις σχέσεις με τους γονείς της ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως Πρόεδρος της Βουλής. Στιγμές οι οποίες όπως εξομολογήθηκε στο One Channel και τον Μάνο

Νιφλη την έκαναν να κλάψει. 

«Υπήρξαν στιγμές που έκλαψα μετά από πιέσεις στη Βουλή. Ο γενναίος είναι αυτός που φοβάται και ξεπερνάει τον φόβο του. Τότε στη Βουλή ήμουν μόνη. Ό,τι έκανα για να υλοποιήσω αυτά που λέγαμε τα έκανα μόνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και την στροφή που έκανε μετά το δημοψήφισμα του 2015 λέγοντας: «Όταν ο Τσίπρας έκανε την κωλοτούμπα ένιωσα ότι έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Ακραίες καταστάσεις ήταν όλες οι προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα. Δέχθηκα τρομερές πιέσεις και κανιβαλισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω καμία καλή στιγμή με τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας απέδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που επεδίωξε το προσωπικό του όφελος. Δεν έχω καμία καλή στιγμή του για να αφηγηθώ».

Όσο για τη σχέση που έχει με τους γονείς της Νίκο Κωνσταντόπουλο και Λίνα      Αλεξίου είπε πως «πήρε πολλή αγάπη». 

Διαβάστε επίσης:

Και ο ΓΑΠ ασχολείται με τον Κασσελάκη

Ανάρτηση Κασσελάκη με νόημα μετά το Διαρκές: Δεξιά απόκλιση είναι ό,τι συμφέρει τον Μητσοτάκη, όχι εγώ

Νίκος Χαρδαλιάς: Το χρόνια πολλά της συζύγου του για την 12η επέτειο του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα