Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος έστελνε στο καμαρίνι κουτάκι σπίρτα γεμάτο λίρες – Ο Ωνάσης μου μιλούσε για τη Μαρία Κάλλας» (Videos)

Μνήμες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ανέσυρε η Ζωζώ Σαπουτζάκη, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο, δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που η ίδια μεσουρανούσε καλλιτεχνικά.

Καλεσμένη στο Chart Show, η αγαπημένη καλλιτέχνις αποκάλυψε τα «μυστικά» της ομορφιάς της, αποκαλύπτοντας ότι στο πρόσωπό της βάζει μια καλή κρέμα και παγάκια πριν το μακιγιάζ, ενώ λούζει τα μαλλιά της μια φορά την εμβδομάδα, βάζοντας κατά διαστήματα

ελαιόλαδο.

«Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες. Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για τη Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη μουσική εκπομπή του Alpha.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ζωζώ Σαπουντζάκη διηγήθηκε απίστευτες ιστορίες από την καθημερινότητά της, ενώ αποκάλυψε πώς η μητέρα της είχε αναλάβει τον ρόλο της μάνατζερ και πολλές φορές υποδυόταν την ίδια για να κλείνει ή να απορρίπτει δουλειές:

«Τον Κώστα Βουτσά τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, εγώ έκανα παραστάσεις στο θέατρο, τον έβλεπα, τον χαιρετούσα. Είχαμε πάει να κάνουμε ένα εξτρά και ήταν και η μητέρα μου εκεί γιατί με κυνηγούσε από πίσω. Σε ένα γύρισμα στεναχωρήθηκε η μαμά και πήγε στο βουνό και με έβλεπε με κυάλια. Χτυπούσε το τηλέφωνο το πρωί, εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα στο κέντρο και στο θέατρο και παρίστανε εμένα και τη ρωτούσαν “Πόσο;”. Και έλεγε “Α, όχι τόσο” και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό και μου έλεγε μετά ότι μου έκλεισε δουλειές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σαμ Σμιθ: Αντιδράσεις για το νέο του βίντεο κλιπ – «Εξευτελιστικό και ακατάλληλο» (Video)

Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά να επιλέξω εγώ αυτό που θα κάνω» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: «Κανείς δεν μπορεί να με εκβιάσει ή να με τραμπουκίσει – Απαντώ ευγενικά αλλά μπορώ κι αλλιώς» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα