2012 Games

Μια χρονιά γεμάτη τίτλους που θα σε κάνουν να κολλήσεις μπροστά στην οθόνη.

 

Mass Effect 3

PC, Xbox 360, PS3

Πότε; Μάρτιο

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Commander Shepard, θα συνεχίζει την ιστορία του από το Mass Effect 2 DLC ονόματι Arrival. Οι αποφάσεις σου στα Mass Effect

1 και 2 θα επηρεάζουν το σενάριο, ενώ θα προστεθεί και ένα νέο multiplayer co-op mode.

FIFA Street

PS3, Xbox 360

Πότε; Άνοιξη

Μετά από τέσσερα χρόνια η σειρά FIFA Street επιστρέφει με έναν τίτλο-επανεκκίνηση και νέο πιο ρεαλιστικό ύφος στα γραφικά, σε αντίθεση με το “καρτουνίστικο” στιλ των προηγούμενων. Το gameplay θα είναι γρήγορο και θα βλέπουμε αντιμέτωπες ομάδες των πέντε με έξι ατόμων.

The Secret World

PC

Πότε; Απρίλιο

Ένα νέο MMORPG από τους δημιουργούς των Anarchy Online και Age of Conan το οποίο θα διαδραματίζεται σε ένα μεσαιωνικό περιβάλλον με μάγους και όλα τα «παρελκόμενα». Στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν levels ή classes, αντίθετα η ανάπτυξη των χαρακτήρων θα βασίζεται στα skills που θα μπορούν να αποκτούν.

Twisted Metal

PS3

Πότε; Φεβρουάριο

Το όγδοο μέρος της σειράς, θα προσφέρει θρυλικές μάχες με οχήματα και θα επιτρέπει να διαλέξουμε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων. Ο στόχος σου θα είναι να κερδίσεις το Calypso’s Twisted Tournament για μια ακόμα φορά και το βάρος του παιχνιδιού θα πέφτει στις online μάχες με άλλους παίκτες.

Uncharted: Golden Abyss

PS Vita

Πότε; Φεβρουάριο

Τα γεγονότα της νέας προσθήκης στη σειρά Uncharted θα εκτυλίσσονται πριν από αυτά του πρώτου παιχνιδιού, Drake’s Fortune. Θα έχεις τη δυνατότητα, αν το επιθυμείς, να ελέγχεις την κίνηση του Drake μέσω αφής στην σούπερ οθόνη του Vita, ενώ το πακέτο θα συμπεριλαμβάνει ένα πρωτότυπο σύστημα στόχευσης.

The Last Guardian

PS3

Πότε; ΔΕΑ

Το The Last Guardian είναι η συνέχεια των γνωστών ICO και Shadow of the Colossus, περισσότερο στο καλλιτεχνικό στιλ και όχι στο σενάριο. Ακολουθεί την προσπάθεια ενός αγοριού να ξεφύγει από τα ερείπια ενός κάστρου, με τη βοήθεια ενός περίεργου ζώου, του Trico.

Sly Cooper: Thieves in Time

PS3

Πότε; Μέσα του έτους

Το αγαπημένο παιχνίδι πλατφόρμας επιστρέφει, και μας προσφέρει τη νέα περιπέτεια του Sly, του ρακούν, το οποίο προσπαθεί να βρει ένα βιβλίο που περιέχει το γενεαλογικό του δέντρο. Τι έχει να μας προσφέρει; Όμορφα καρτουνίστικα γραφικά και ατελείωτο platforming φυσικά.

Max Payne 3

PS3, Xbox 360, PC

Πότε; Μάρτιο

Ο Max Payne, επιστρέφει πιο σκοτεινός από ποτέ και μεγαλύτερος σε ηλικία. Αυτή τη φορά το παιχνίδι εκτυλίσσεται στο Sao Paolo της Βραζιλίας, οκτώ χρόνια μετά το προηγούμενο. Ετοιμάσου για ατελείωτο “πιστολίδι” και την επιστροφή του αγαπημένου bullet time στην οθόνη σου.

Grand Theft Auto V

PS3, Xbox 360, PC

Πότε; 4ο τρίμηνο

Σύμφωνα με τη Rockstar θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U
2012 Games,