Disney Universe – Game Report

Είσαι έτοιμος για μια τρελή περιπέτεια στον κόσμο της Disney;

Η Disney δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, πρόκειται για τον κολοσσό της διασκέδασης στον χώρο των μικρών (αλλά και των μεγάλων) παιδιών. Στο νέο video game που φέρει την σφραγίδα της, θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε πολλά από τα ξακουστά μέρη στα οποία μας έχει ταξιδέψει νοερά η Disney: H Aλίκη

στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Αλαντίν, Οι Πειρατές της Καραϊβικής , Γουόλ-Υ, Μπαμπούλας Α.Ε, είναι μόνο ένα κομμάτι από την λίστα των θεματικών επιπέδων που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι.

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ…

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλούμαστε να αναλάβουμε τον ρόλο ενός προγραμματιστή, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι με θέμα τον κόσμο της Disney. Όμως, κάτι πάει στραβά και ένας κακόβουλος ιός επιτίθεται στον κώδικα του παιχνιδιού, καταστρέφοντάς το! Για να σώσουμε, λοιπόν,το παιχνίδι μας από τον ιό θα πρέπει να στείλουμε antivirus προγράμματα για να τον εξολοθρεύσουν ώστε να προστατέψουμε την δουλειά μας.

Για να αναγνωρίσει όμως το παιχνίδι τα αντιβιοτικά μας, θα πρέπει να τα μεταμφιέσουμε με κοστούμια που προέρχονται από τον κόσμο της Disney. Έχουμε λοιπόν πάνω από σαράντα κοστούμια να επιλέξουμε και κάθε ένα από αυτά έρχεται με τα δικά του εργαλεία, έτσι ώστε να αναβαθμίζεται και να γίνεται ισχυρότερο.

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ GAMING

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα μέχρι και τέσσερις παίκτες, συνδυάζοντας κοστούμια και δυνατότητες για να νικήσουν τις ορδές των ιών. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι πλατφόρμας, το οποίο όμως, παράλληλα, μας βάζει σε σκέψη αφού υπάρχουν πολλά παζλ που θα πρέπει να λυθούν για να προχωρήσουμε. Η κάμερα του παιχνιδιού ωστόσο, φροντίζει να μας δείχνει διακριτικά τον δρόμο προς την λύση, καθιστώντας την εμπειρία ευχάριστη. Τα puzzles ποικίλουν ανά επίπεδο και πάντα υπάρχει μια νέα πρόκληση, οπότε βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Η συνεργασία πολλών παικτών είναι πολύ διασκεδαστική και είναι προφανές ότι το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για “οικογενειακή” χρήση.

Τα γραφικά και η αισθητική του παιχνιδιού, έχουν μπόλικο αέρα από Little Big Planet, κάτι που το αναγνωρίζει κανείς αμέσως. Δεν πρόκειται φυσικά για αντιγραφή, αφού ο τίτλος της Disney δανείζεται μεν πολλά, επεκτείνει όμως κατά πολύ την εμπειρία, αφού ομολογουμένως οι κόσμοι της Disney περιέχουν άπειρο –και οικείο– υλικό προς εκμετάλλευση. Ο ήχος δεν θα πήγαινε πίσω, αφού περικλείει την ταυτότητα της Disney.

Keywords
Τυχαία Θέματα