Dungeon Defenders – Game Report

Πνεύμα... online συνεργασίας.

Το Dungeon Defenders αποτελεί ένα αμάλγαμα από RPG, action και tower defense. Σκοπός σου είναι να αποτρέψεις τα επερχόμενα κύματα των εχθρών, και να προστατέψεις τους Eternia Crystals. Στο παιχνίδι μπορείς να διαλέξεις μέσα από τέσσερεις διαφορετικές κλάσεις : Apprentice, Squire, Huntress και Monk. Κάθε κλάση έχει διαφορετικές ικανότητες και καθώς προχωράς, ανεβάζεις level και skills στον χαρακτήρα σου. Ο τίτλος είναι σχεδιασμένος για multiplayer, και

ο στόχος είναι η αρμονική συνεργασία και των τεσσάρων χαρακτήρων. Ο Apprentice χτίζει, η Huntress βάζει παγίδες, ο Squire κρατά ένα στενό μονοπάτι και ο Monk βοηθά στην διαχείριση των ορδών. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να παίξεις μόνος, τα πράγματα είναι σχεδόν ακατόρθωτα.

 

ΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙΣ

Καθετί που φτιάχνεις, tower ή παγίδα, κοστίζει mana, το οποίο βρίσκεις είτε στα διάσπαρτα σεντούκια, είτε συλλέγοντας κρυστάλλους –δυστυχώς, όχι απ’ τον ουρανό. Έτσι αναβαθμίζεις την άμυνα, ενώ ανάμεσα σε κάθε κύμα σου δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου. Στην πορεία αποκτάς και pets, που σε βοηθούν σημαντικά όπως και άλλα αντικείμενα με τα οποία γεμίζεις το inventory σου. Το παιχνίδι είναι βαθύ, απαιτητικό και δύσκολο, και είναι σχεδιασμένο καθαρά για co-op multiplayer, αν και ενσωματώνει και ένα Player vs Player mode . Απαιτεί πολύ σκέψη για να πετύχεις σε κάθε γύρο, και καθε φορά που αυτό συμβαίνει νιώθεις όχι μόνο μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα