H Valve αποκαλύπτει τα Steam Machines

Ή αλλιώς, το hardware για το ολοκαίνουριο Steam OS.

Στη δεύτερη από τις τρεις ανακοινώσεις για αυτή την εβδομάδα, η Valve προχώρησε στην αποκάλυψη των Steam Machines –δηλαδή του hardware για το ολοκαίνουριο Steam OS.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία δουλεύει

με πολλούς συνεργάτες, ούτως ώστε εντός του 2014 να διατεθεί στην αγορά μια ποικιλία μηχανημάτων με Steam OS, μαζί φυσικά με τη δική της, high-end πρόταση. Το μηχάνημα μάλιστα της Valve θα διατεθεί σε 300 τυχερούς beta testers πριν το τέλος του 2013, για εξαντλητικές δοκιμές.

Δυστυχώς η Valve δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον σχεδιασμό και τις τιμές των Steam Machines, ωστόσο υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει περισσότερα «σύντομα». Το βέβαιο είναι πως το hardware θα είναι αναβαθμίσιμο, ενώ παράλληλα θα μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου PC και να εγκαταστήσεις σε αυτό το Steam OS εντελώς δωρεάν.

Απομένει λοιπόν η τρίτη και τελευταία ανακοίνωση της Valve για αυτή την εβδομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα η εταιρεία θα εστιάσει στο χειριστήριο των Steam Machines –που λογικά θα τείνει προς τα χειριστήρια των παιχνιδομηχανών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα μπορείς να παίξεις με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα