K7 SecureWeb

Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σου συναλλαγές.

Δελτίο Τύπου

Το Κ7SecureWeb προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες όπως usernames, passwords, αριθμούς πιστωτικών καρτών όταν πληκτρολογούνται.

Το κακόβουλο λογισμικό διαθέτει πολλούς τρόπους να σας υποκλέψει πληροφορίες όταν πληκτρολογούνται σε websites, κάποιες από αυτές είναι οι παρακάτω:

Key Logging – καταγράφει την πληκτρολόγηση του χρήστη και την στέλνει σε απομακρυσμένους Η/Υ.Form grabbing – κλέβει πληροφορίες που συμπληρώνονται σε φόρμες π.χ. login form, registration
form, payment form.Content injection – ζητάει περισσότερα στοιχεία από αυτά που χρειάζονται για τις συναλλαγές όπως PIN, ημ. γέννησης κλπ διαφοροποιώντας τις σελίδες που επισκέπτεστε.During transit – καταγράφει τις πληροφορίες κατά την διάρκεια που μεταφέρονται στο website.Screen Capture – αποθηκεύει οθόνες/screenshots και τις αποστέλλει σε απομακρυσμένους Η/Υ.

 

Το K7SecureWeb αποτρέπει όλες τις προσπάθειες υποκλοπής πληροφοριών διαφυλάσσοντας την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων στα websites.

Είναι εύκολο στην λειτουργία του μιας και είναι σαν ένας συνηθισμένος browser, επιπλέον ενσωματώνεται σε Microsoft Internet Explorer & σε Mozilla Firefox. Είναι ιδανικό για χρήση σε εταιρείες π.χ. για χρήση στο λογιστήριο, σε τράπεζες αλλά και για οικιακή χρήση προστατεύοντας όλες τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα και μέσω internet banking.

Διάθεση Sales Effect, 211-0100751, www.k7security.gr Τιμή €19,62

Keywords
Τυχαία Θέματα