Lexmark: ηγέτης σε Managed Print Services

Η κορυφαία εταιρεία Gartner αναγνώρισε τη Lexmark ως ηγέτη το 2011 στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων MPS.

Δελτίο Τύπου

Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο,

Μάλτα, Αλβανία & Fyrom, ανακοίνωσε ότι η κορυφαία εταιρία αναλυτών Gartner, Inc. αναγνωρίζει τη Lexmark ως ηγέτη στην έρευνα με θέμα "Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide».

Σύμφωνα με την Gartner, "Οι ηγέτες παρέχουν υπηρεσίες MPS σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων και των πιο γεωγραφικά διασκορπισμένων εταιριών, έτσι ώστε να αποδεικνύουν μια πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια. Επίσης, οι ηγέτες πρέπει να αποδεικνύουν ότι όχι μόνο έχουν τις ικανότητες να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις σήμερα, αλλά και ότι έχουν πλήρη κατανόηση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και διαθέτουν τους πόρους για τις μελλοντικές υπηρεσίες MPS. Πολύ χαρακτηριστικά, οι ηγέτες αυξάνουν τον επιχειρηματικό ορίζοντα των υπηρεσιών MPS με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Ως αποτέλεσμα, συχνά επιλέγονται από μεγάλους και μεσαίου μεγέθους πελάτες".

Η Lexmark παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων για περισσότερα από 12 χρόνια και συνεχίζει να κάνει σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προστιθέμενη αξία σε μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τη Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της κατασκευής, του λιανικού εμπορίου και της φαρμακοβιομηχανίας μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα