Love is in the air

14:47 6/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Θέλεις να κάνεις το άλλο σου μισό να “λιώσει” από έρωτα;

 

SEVEN DEADLY SINS

Ένα ολόφρεσκο παιχνίδι γνώσεων, αποκλειστικά για ενήλικες. Το 7 Deadly Sins είναι ένα τολμηρό επιτραπέζιο παιχνίδι στην αγγλική γλώσσα που υπόσχεται να βγάλει στην επιφάνεια την πιο αμαρτωλή πλευρά του εαυτού σου και να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία αξέχαστη νύχτα. Παίζεται από δύο έως και είκοσι έναν παίκτες και στην συσκευασία περιλαμβάνονται εκτός απ’ το ταμπλό που θυμίζει Trivial διακόσιες εβδομήντα κάρτες trivia και εκατό κάρτες «αμαρτίας». Καλού-κακού δοκίμασέ το πρώτα με το άλλο σου μισό…

Διάθεση

Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €34,90

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ακόμα ένα high-tech τριαντάφυλλο, μόνο που αυτή τη φορά απευθύνεται σε σαφώς πιο ρομαντικούς τύπους. Το ιδιαίτερό του χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να ηχογραφήσεις ένα ηχητικό μήνυμα είκοσι δευτερολέπτων με το πάτημα ενός πλήκτρου. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να καταγράψεις όλα όσα θέλεις αλλά δεν τολμάς να πεις –αρκεί να μην σκοπεύεις να κάνεις ολόκληρη ερωτική εξομολόγηση, γιατί είπαμε, στα είκοσι δευτερόλεπτα «κόβεσαι». Λακωνικά. Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε πως όταν ακούς την ηχογράφηση, η κόκκινη καρδιά στη βάση του αναβοσβήνει.

Διάθεση Car-gadgets.gr, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €11,99

3D CRYSTAL PUZZLE HEART

Δώρισε στο άλλο σου μισό τα κομμάτια της καρδιάς σου στη μορφή ενός πρωτότυπου τρισδιάστατου παζλ. Το 3D Crystal Puzzle Heart του EasyBuyWorld αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό διάφανων –και φιλικών προς το περιβάλλον– πλαστικών και θα κάνει το μυαλό σου να ανεβάσει στροφές. Το μοναδικό σχήμα αυτών των παζλ τα έχει καταστήσει πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία, την Κορέα, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. Το πακέτο περιλαμβάνει τα σαράντα πέντε κομμάτια του παζλ, καθώς και ένα εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €13,42

ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ I LOVE YOU

Θέλεις να πεις «Σ' αγαπώ» μ’ έναν περισσότερο δημιουργικό τρόπο αλλά έχεις στερέψει από ιδέες; Το Car-gadgets.gr σου λύνει τα χέρια, καθώς στην περίπτωση που ντρέπεσαι ακόμα και να ηχογραφήσεις το μήνυμά σου στο τριαντάφυλλο με δυνατότητα εγγραφής, το Μαγικό Κουτί Ι Love σου, σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις επιτέλους αυτό που αισθάνεσαι. Κάθε φορά που το κουτί ανοίγει, η καρδιά πετάγεται χάρη στο ελατήριο, ενώ παράλληλα ακούγεται «I love you».

Διάθεση Car-gadgets.gr, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €11,99

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ

Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα τυπικό σφουγγάρι –και είναι εξαιρετικά απαλό. Όμως το μυστικό βρίσκεται στο εσωτερικό του, αφού μπορεί να φιλοξενήσει μια μικρή δονούμενη κάψουλα στην ειδική του θήκη. Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό, απαλό αφρόλουτρο και αισθησιακά αιθέρια έλαια και άφησε τη δόνησή του να σε χαλαρώσει και να διεγείρει τις αισθήσεις σου. Δεν είναι εξάλλου απαραίτητο ένα ντους πριν τη βραδινή σας «εορταστική» έξοδο;

Διάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα