MAD Video Music Awards 2013 by Vodafone

22:40 3/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Η αντίστροφη μέτρηση για τη 10η επετειακή απονομή των βραβείων ξεκίνησε.

Δελτίο Τύπου

Το MAD γιόρτασε με το καθιερωμένο Kick-Off Party, στο Balux Privé, τη διοργάνωση των 10ων MAD VIDEO MUSIC AWARDS, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Ιουνίου

στο Γήπεδο Tae Kwon Dο, με τη χορηγία της Vodafone.

Με το μήνυμα των φετινών βραβείων “Τhank you for the Music”, το MAD ευχαριστεί θερμά όλους τους καλλιτέχνες, που συμμετείχαν σε πάνω από 150 ανατρεπτικές εμφανίσεις στη σκηνή των MAD VMΑ, αλλά και τους περισσότερους από 100.000 θεατές που τα παρακολουθούν από κοντά αυτά τα 10 χρόνια. Φέτος, ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός των MAD VIDEO MUSIC AWARDS εξελίσσεται και παρουσιάζει για 10η συνεχή χρονιά ένα επετειακό on stage show, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά acts!

Το Kick-Off Party έδωσε και επίσημα το πιο δυναμικό έναυσμα για την έναρξη των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE. Το MAD και η Vodafone υποδέχθηκαν αγαπημένους πρωταγωνιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, υποψήφιους καλλιτέχνες και δημιουργούς, καθώς και πρόσωπα των media και της κοινωνικής ζωής, για να γιορτάσουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσε με τις μουσικές επιλογές της, η DJ και Producer Xenia Ghali, που αποτελεί το πιο ενδιαφέρον new entry - με διεθνή παρουσία - στη dance μουσική σκηνή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ MAD VMA 2013 BY VODAFONE:

Οι φετινές υποψηφιότητες με τα μουσικά ονόματα, που θα κυριαρχήσουν στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE, ανακοινώθηκαν, όπως κάθε χρόνο, στην special εκπομπή OK! του Θέμη Γεωργαντά, την Πέμπτη 23/5. Ειδικά για φέτος, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του θεσμού, θα δοθεί επιπλέον ένα βραβείο κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, το βραβείο MAD VMA LIVE ACT OF ALL TIMES. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τα 5 video clip από τις καλύτερες εμφανίσεις των 10 χρόνων MAD VMA, όπως αυτά αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία στο www.videomusicawards.gr, ανάμεσα από 30 υποψήφια. Η ψηφοφορία γι’ αυτή την κατηγορία θα πραγματοποιηθεί από την σελίδα της Vodafone στο Facebook (www.facebook.com/vodafonegreece ).

Επίσης, στα φετινά βραβεία, προστίθεται και η κατηγορία ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, στην οποία συμμετέχουν τα 50 τραγούδια από τα στατιστικά στοιχεία των μεταδόσεων του MEDIA INSPECTOR για την χρονική περίοδο, 1/4/2012-31/3/2013. H ψηφοφορία για την κατηγορία αυτή πραγματοποιείται μόνο online στα site www.videomusicawards.gr & www.vodafone.gr/vma . Τέλος, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα δοθεί και το βραβείο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των φετινών μεγάλων νικητών στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE ξεκίνησε για το κοινό και διεξάγεται στα καταστήματα VODAFONE, στα site www.videomusicawards.gr & www.vodafone.gr/vma και μόνο για συνδρομητές VODAFONE στέλνοντας τον κωδικό του τραγουδιού με sms στο 54944 (χρέωση: €0,615 συμπ. 23% ΦΠΑ / SMS)

Ακολουθούν οι φετινές υποψηφιότητες:

1. VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Mamacita Buena/Claydee

Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια/ Demy

All The Time/ Playmen Feat. Helena Paparizou, Courtney, RiskyKidd

Πιο Ψηλά / Vegas

Τώρα / Σάκης Ρουβάς

2. VIDEO CLIP ΛΑΪΚΟ

Σου Χρωστάω Ακόμα Ένα Κλάμα/Πέγκυ Ζήνα

Νίκησες Πάλι/Πάνος Κιάμος

Εγώ Αγαπάω Αναρχικά/Γιώργος Μαζωνάκης

Nα Μ’ Αφήσεις Ήσυχη Θέλω/Πάολα

Τα Σάββατα/Αντώνης Ρέμος

3. VIDEO CLIP POP

Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια/ Demy

Σε Θυμάμαι/ ΜΕΛΙSSES & Duomo

Σ’ ‘Εχω Ανάγκη, Σ΄Αγαπώ/ Κώστας Μαρτάκης

Τώρα/ Σάκης Ρουβάς

Πιο Έρωτας Πεθαίνεις / Ελένη Φουρέιρα

4. VIDEO CLIP DANCE

Mamacita Buena/Claydee

For Eternity/ Etostone Feat. Carlos Galavis

Yayo / Phatjak Feat. Perry Mystique

Mestral / Pink Noisy Feat. Radio Killer

All The Time/ Playmen Feat. Helena Paparizou, Courtney, RiskyKidd

5. VIDEO CLIP POP ROCK

More Than That/ ΜΕΛΙSSES

Δεν Υπάρχεις / Onirama

Εσύ & Εγώ / Κόκκινα Χαλιά

Ώρα Μηδέν/ Γιώργος Σαμπάνης

Αν Με Θέλεις / Μύρωνας Στρατής

6. VIDEO CLIP URBAN

Μοιράζω Φιλιά / REC

Καλοκαιρινή Δροσιά / Stan

Άστραψα Και Βρόντηξα / Stavento

Πιο Ψηλά / Vegas

Σε Έναν Τοίχο /Μιχάλης Χατζηγιάννης & Μηδενιστής

7. FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP

Love Me / Shaya

Κοντά σου / Tamta

Όσα Είχα / Vegas

Καταλαβαίνω / Δέσποινα Βανδή

Πιο Έρωτας Πεθαίνεις / Ελένη Φουρέιρα

8. NTOYETO / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Όπως Εγώ / Goin' Through Feat. ΜΕΛΙSSES

Στο Δρόμο Μου / OGE Feat. Χριστίνα Σάλτη

All The Time/ Playmen Feat. Helena Paparizou, Courtney, RiskyKidd

Madness / Ήβη Αδάμου Feat. tU

Σε Έναν Τοίχο / Μιχάλης Χατζηγιάννης & Μηδενιστής

9. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

ΜΕΛΙSSES

Onirama

Playmen

Stavento

Vegas

10. ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Demy

Δέσποινα Βανδή

Άννα Βίσση

Έλενα Παπαρίζου

Ελένη Φουρέιρα

11. ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Stan

Γιώργος Μαζωνάκης

Κώστας Μαρτάκης

Σάκης Ρουβάς

Μιχάλης Χατζηγιάννης

12. ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Freaky Fortune

Pink Noisy

Φανή Αβραμίδου

Θωμαή Απέργη

Παντελής Παντελίδης

13. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Demy

Vegas

Αντώνης Ρέμος

Σάκης Ρουβάς

Μιχάλης Χατζηγιάννης

14. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ

Demy

Playmen

Stan

Vegas

Μιχάλης Χατζηγιάννης

15. MAD VMA LIVE ACT OF ALL TIMES

Τα Λόγια Κομμάτια - Stan & Playmen (Μad VMA 2012 )

Μέσα Σου - Stavento & Έλενα Παπαρίζου (Mad VMA 2008)

Υπάρχει Ζωή - Δέσποινα Βανδή (Mad VMA 2009)

Είσαι (Remix Elias Pantazopoulos) MAD Version – Άννα Βίσση (Mad VMA 2004)

Και Σε Θέλω - Σάκης Ρουβάς (Mad VMA 2008)

10η Απονομή MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 ΒΥ VODAFONE :

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 ΒΥ VODAFONE, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27/5 και θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα VODAFONE σε όλη την Ελλάδα & online μέσα από το www.ticketshop.gr .

Τιμές εισιτηρίων:

- Αρένα: 15€ (ΑΡΕΝΑ)

- Καθήμενοι: 30€ (Β’ ZΩΝΗ)

- Premium: 40€ (Α’ ΖΩΝΗ)

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr , στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr, στο facebook/Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA.

Keywords
music awards, mad, video, music, vodafone, madwalk, mad, music, music awards, tae kwon do, vma live, μυρωνας στρατης, vma 2012, mad tv, mad radio, party, balux, ιουνίου, tae, kwon, stage, media, xenia, dance, vma, live, times, ψηφοφορία, facebook, online, site, sms, ΦΠΑ, time, pop, pink, radio, urban, χατζηγιαννης, fashion, icon, γυναικα, παντελιδης, συμμετοχή, ελλαδα, ζωνη, νέα, official, account, twitter, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, κυπρος, Καλή Χρονιά, νικος απεργης, Τελετή Έναρξης, vma 2012, ελενη, xenia, mad radio, γυναικα, ηβη αδαμου, ηβη, μιχαλης χατζηγιαννης, μουσικη, ονοματα, τραγουδια, φιλια, icon, radio, times, urban, vma, αννα βισση, αννα, ατμοσφαιρα, αφορμη, βανδη, βισση, γεγονος, γηπεδο, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δευτερα, δοθει, δυναμικο, ελενα, ερχονται, εναυσμα, ζωη, ζωης, λογια, μαζωνακης, πεμπτη, πρωταγωνιστες, σακης ρουβας, σε θελω, συμμετοχή, τριτη, χριστινα, ψηφοφορία, account, balux, dance, εμφανισεις, fashion, ιουνίου, kick, kwon, κωστας, mad tv, mad.gr, media, vma live, official, pink, pop, party, site, σκηνη, sms, stage, tae kwon do, tae, online, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα