MLS iQTalk Crystal

Με τεχνολογία υπαγόρευσης μηνυμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μετά την επιτυχία του πρώτου MLS iQTalk που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά τον Ιούλιο του 2012, η MLS επανέρχεται δυναμικά με ένα κινητό που θα κάνει την καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη. Βλέπεις το MLS iQTalk Crystal

είναι μια συσκευή που εισάγει μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα, ο κάτοχός του μπορεί πλέον να υπαγορεύει το μήνυμά του στο κινητό του και το μήνυμά του να γράφεται αυτόματα!

Το «μαγικό» οφείλεται στην καινοτόμα τεχνολογία Talk&SMS, που αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά της εισαγωγής κειμένου για εσένα –κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο στην πράξη. Τώρα πια δεν χρειάζεται για παράδειγμα να αποσπάται η προσοχή σου από την οδήγηση για να απαντήσεις σε ένα σημαντικό μήνυμα. Παράλληλα, το MLS iQTalk Crystal ξεχωρίζει για τον κομψό σχεδιασμό του και το φιλικό προς την τσέπη σου μέγεθος. Θα το βρεις σε δύο μοντέλα: Crystal black, σε μαύρο χρώμα με βελούδινη πλάτη και Crystal white σε λευκό χρώμα με ανάγλυφη πλάτη.

Το MLS iQTalk Crystal διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, επεξεργαστή 1GHz, οθόνη αφής 3,5 ιντσών με ανάλυση 320x480 pixels, κάμερα 5MP με φλας, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, μνήμη RAM 512ΜΒ και ενσωματωμένη κάρτα μνήμης microSD 4GB. Είναι πλήρες από πλευράς συνδεσιμότητας (με 3G, Wi-Fi, Bluetooth και microUSB), ενώ ζυγίζει μόλις 110 γραμμάρια.

ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ.

Με το MLS iQTalk Crystal μπορείς να τηλεφωνείς χωρίς να ψάχνεις τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Χάρη στη λειτουργία Talk&Call, απλώς λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και η συσκευή θα κάνει το τηλεφώνημα για σένα.

ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ.

Το Talk&Drive, ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, βρίσκεται ενσωματωμένος στο MLS iQTalk Crystal. Απλά του λες πού θέλεις να πας και το νέο σου τηλέφωνο σε καθοδηγεί γρήγορα και με ασφάλεια.

Διάθεση MLS Πληροφορική, 2310-929090, www.mls.gr Τιμή €199

Keywords
Τυχαία Θέματα