MUD: FIM Motocross World Championship – Game Report

09:38 3/6/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Ετοιμάσου να κυλιστείς στις λάσπες.

Η αλήθεια είναι ότι το MUDFIM Motocross World Championship ανήκει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία παιχνιδιών. Παιχνίδια με μοτοσικλέτες δε βλέπουμε συχνά και όποτε κυκλοφορεί κάποιο είναι φυσικό να τραβά πάνω του τα βλέμματα όλων των φίλων αυτού του τύπου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο συγκεκριμένο λοιπόν, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος

σε πραγματικές διοργανώσεις του FIM Motocross World Championship καθώς το παιχνίδι έχει όλες τις απαραίτητες άδειες. Διαθέσιμοι επίσης είναι και όλοι οι αναβάτες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ

Το MUD προσπαθεί να είναι όσο πιο πιστό στο πραγματικό άθλημα μπορεί. Έτσι πλησιάζει περισσότερο στο χαρακτηρισμό του simulation και όχι του arcade, αν και έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις ή να μειώσεις το βαθμό εξομοίωσης για να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου. Έτσι κάθε λακκούβα, χαντάκι ή ανωμαλία στο δρόμο μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο και να βρεθείς πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες, Στη διάθεσή σου έχεις αρκετά modes για να ασχοληθείς όπως το MUD World Tour, το Trick Battle Mode και φυσικά το Multiplayer. Τα γραφικά και ο ήχος του παιχνιδιού κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα