MacBook Pro 13” με Retina Display

Η οικογένεια των MacBook Pro με Retina Display ολοκληρώνεται.

Οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων για παρουσίαση μικρότερου MacBook Pro με Retina Display επιβεβαιώθηκαν. To MacBook Pro 13 Retina διαθέτει οθόνη με σούπερ ανάλυση

2560x1600 pixels, γεγονός που το καθιστά ως το laptop με την ευκρινέστερη οθόνη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Σε πυκνότητα pixels η παραπάνω ανάλυση μεταφράζεται σε 227 pixels ανά ίντσα –δηλαδή 7 pixels ανά ίντσα περισσότερα από την οθόνη του MacBook Pro 15 Retina.

Πέρα απ’ την εντυπωσιακή του οθόνη, το MacBook Pro 13 Retina διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5 τρίτης γενιάς (με επιλογή για Core i7), 8GB RAM, solid state δίσκο 128GB (με επιλογή για 256GB), ενώ το κομμάτι των γραφικών αναλαμβάνει ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Intel HD Graphics 4000. Η webcam του μηχανήματος είναι 720p και στις πλευρές του υπάρχουν δύο θύρες Thunderbolt, δύο USB 3.0, μια HDMI και αναγνώστης καρτών SDXC.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το πάχος του MacBook Pro 13 Retina είναι μόνο 19 χιλιοστά και το βάρος του 1,62 κιλά. Όσο για την αυτονομία του, η Apple υπόσχεται έως 7 ώρες σερφάρισμα στο Internet με Wi-Fi και έως 30 ημέρες αναμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα