Made in Greece – MLS

Making Life Simple.

THE STORY SO FAR

Η ελληνική εταιρεία MLS Πληροφορική ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη firmware (hardware και software μαζί) προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με έμφαση στην καινοτομία. Γιατί η καινοτομία και η τεχνολογία δε θα είχε κανένα νόημα εάν δεν έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη: Making Life

Simple.

Το 1998 η MLS κατέκτησε το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize). To 2006 η εταιρεία λάνσαρε στην αγορά τον καινοτόμο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive™ ο οποίος συνδυάζει πλοήγηση με αναγνώριση φωνής, καταλαμβάνοντας μέχρι και σήμερα ηγετική θέση στην αγορά πλοήγησης, ενώ η 4η Ιουλίου του 2012 απο τελεί σταθμό για την ιστορία και το μέλλον της εταιρείας: κυκλοφορεί το πρώτο της κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk.

Το πρώτο ελληνικό smartphone ενσωματώνει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνης (IQ) και ανοίγει το δρόμο για ένα μέλλον όπου όλα γίνονται με τη φωνή. Ο χρήστης λέει το όνομα του ατόμου που θέλει να καλέσει και το MLS iQTalk κάνει το τηλεφώνημα για εκείνον (Talk&Call™). Επιπλέον έχει ενσωματωμένο και τον πλοηγό Talk&Drive™.

Η MLS κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013 το δεύτερο smartphone MLS iQTalk Crystal, το οποίο ενσωματώνει τη νέα καινοτόμα τεχνολογία της εταιρείας, Talk&SMS™. Πλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να υπαγορεύει το περιεχόμενο του μηνύματος στο MLS iQTalk Crystal και το μήνυμά του να γράφεται αυτόματα. Επιπλέον το κινητό έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία Talk&Call™ και τον κορυφαίο πλοηγό Talk&Drive™.

ΤΟ KNOW US BETTER

Κυριακόπουλος Στάθης | Διευθυντής Πωλήσεων

Από το 1995 μέχρι σήμερα, η MLS έχει καταγράψει μια θεαματική εξέλιξη. Να υποθέσουμε ότι το μυστικό κρύβεται στις επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης (R&D);

Η MLS επενδύει συνεχώς στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) και στοχεύει στην τεχνολογική καινοτομία. Έτσι η εταιρεία προσφέρει συνεχώς προηγμένα και χρήσιμα προϊόντα στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά επεκτείνεται και σε νέους τομείς που προωθούν την τεχνολογία.

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια στροφή των Ελλήνων καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα. Η MLS είναι ικανοποιημένη με την πορεία των καινοτόμων ελληνικών smartphones iQTalk και iQTalk Crystal;

Παρατηρείται στροφή του καταναλωτικού κοινού στα ελληνικά προϊόντα αλλά η ποιότητα συνεχίζει να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην τελική απόφασή του. Η τεχνογνωσία της MLS αποτέλεσμα της πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας συνετέλεσε στην κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου με καινοτόμες λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα του χρήστη. Τόσο το MLS iQTalk όσο και το νέο μοντέλο MLS iQTalk Crystal έχουν ευρεία αποδοχή από το κοινό.

Ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της MLS έναντι του ανταγωνισμού;

Το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα της MLS είναι τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας. αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης. στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής.

Με πρωτοποριακά προϊόντα στον χώρο της πλοήγησης και, πρόσφατα, στην κινητή τηλεφωνία, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Καινοτόμα προϊόντα που ορίζουν την τεχνολογία του μέλλοντος για να κάνουν καλύτερο το δικό μας σήμερα. Άλλωστε, το όραμα της εταιρείας είναι να κάνουμε τη ζωή όλων μας πιο εύκολη (Making Life Simple).

SPOTLIGHT

MLS iQTalk Crystal

Εξελιγμένο από άποψη αισθητικής και χρηστικότητας, το MLS iQTalk Crystal εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του και το γοητευτικό του μέγεθος που το κάνει πιο εύχρηστο και κομψό από ποτέ. To σημαντικό είναι πως το πρόσφατο smartphone της MLS είναι εξελιγμένο και από άποψη τεχνολογίας, καθώς εισάγει μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία: το Talk&SMS™. Με το Talk&SMS™, το Crystal γίνεται ακόμη εξυπνότερο: απλά αγγίζεις την επιλογή Talk&SMS™ στην αρχική οθόνη, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου. Το κείμενο γράφεται αυτόματα.

Παράλληλα, το MLS iQTalk Crystal ξεχωρίζει για τον κομψό σχεδιασμό του και το φιλικό προς την τσέπη σου μέγεθος. Θα το βρεις σε δύο μοντέλα: Crystal black, σε μαύρο χρώμα με βελούδινη πλάτη και Crystal white σε λευκό χρώμα με ανάγλυφη πλάτη. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το Talk&Drive™, ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, βρίσκεται ενσωματωμένος στο MLS iQTalk Crystal. Απλά του λες πού θέλεις να πας και το νέο σου τηλέφωνο σε καθοδηγεί γρήγορα και με ασφάλεια. Μια καινούρια εποχή επικοινωνίας έχει αρχίσει… και συνεχώς εξελίσσεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα