Nokia Asha: μια οικογένεια πιο «έξυπνων» feature τηλεφώνων

Η πιο οικονομική λύση για πρόσβαση στο Internet από το κινητό τηλέφωνο.

Δελτίο Τύπου

Η Nokia, συνεχίζοντας την παράδοση στο σχεδιασμό κομψών συσκευών υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα, Ίντερνετ και πληροφορίες, προσφέρει τώρα την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για το δεύτερο δισεκατομμύριο χρηστών κινητής σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι χρήστες αυτοί θέλουν να έχουν τη

δυνατότητα να χρησιμοποιούν καινοτομικά χαρακτηριστικά, όπως η διπλή κάρτα SIM, η πρόσβαση σε πληροφορίες τοπικού ενδιαφέροντος και η υποστήριξη εφαρμογών τρίτων, και όλα αυτά με τη γνωστή ποιότητα για την οποία έχουν γίνει γνωστές οι συσκευές Nokia. Η νέα οικογένεια κινητών Asha της Nokia προσφέρει αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά. Η λέξη Asha, η οποία στα ινδικά σημαίνει ελπίδα, υπογραμμίζει ακριβώς την προσήλωση της Nokia στο να δημιουργεί θετική εμπερία χρήσης και να προσφέρει νέες ευκαιρίες επικοινωνίας σε εκατομμύρια ανθρώπους, βοηθώντας τους έτσι να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Η οικογένεια κινητών Asha περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

Nokia Asha 303

Tο Nokia Asha 303 είναι μια εντυπωσιακή συσκευή, που έχει κατασκευαστεί με προηγμένα υλικά και προσφέρεται σε διάφορα μεταλλικά χρώματα. Συνδυάζει μια μεγάλη οθόνη αφής 2.6” ιντσών, με ένα υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο τύπου QWERTY. Ο σχεδιασμός του Nokia Asha 303 έχει γίνει με βάση τον ευκολότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Η συσκευή διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή 1GΗz, και υποστηρίζει δίκτυα 3G και WLAN για ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, email και IM βρίσκονται στο κέντρο των επιλογών, με εύκολη πρόσβαση απευθείας από την αρχική οθόνη. Tο Nokia Asha 303 έρχεται εξοπλισμένο με την εφαρμογή Nokia Browser, η οποία επιτυγχάνει συμπίεση έως και 90% στις σελίδες του διαδικτύου, εξασφαλίζοντας ταχύτερη και οικονομικότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Η ψυχαγωγία και οι δημοφιλείς εφαρμογές αποτελούν, επίσης, βασικό συστατικό του Nokia Asha 303. Το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds Lite προσφέρεται προεγκατεστημένο, μαζί με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Facebook Chat, το Whatsapp messaging και τα Nokia Maps Series 40 (στην τελευταία τους έκδοση και σε επιλεγμένες αγορές). Η τιμή του θα διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο. Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής του Nokia Asha 303 θα είναι περίπου 115 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις. Η εμπορική διάθεση της συσκευής αναμένεται να αρχίσει το τέταρτο τρίμηνο του 2011.

 

Nokia Asha 300

Tο πανέμορφο Nokia Asha 300 είναι μια συσκευή με οθόνη αφής που προσφέρει, όμως, και την άνεση του φυσικού πληκτρολογίου. Το Nokia Asha 300 διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή 1GHz, ενώ υποστηρίζει δίκτυα 3G για ταχύτερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Ο Nokia Browser επιτρέπει γρήγορη και οικονομική περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς συμπιέζει το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας έως και 90%.

Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβ

Keywords
Τυχαία Θέματα