Nokia Lumia 710: προσιτό smartphone με Windows Phone

Το μικρότερο "αδερφάκι" του Nokia Lumia 800.

Φυσικά, δεν περιμέναμε από τη Nokia να ανακοινώσει μόνο ένα smartphone με Windows Phone στο Nokia World –και την παρουσίαση του Nokia Lumia 800 διαδέχτηκε αυτή

του Nokia Lumia 710.

Η συσκευή αποτελεί την προσιτή πρόταση της Nokia στα Windows Phone smartphones, με την τιμής της να υπολογίζεται στα €270 προ φόρων. Ο επεξεργαστής του Nokia Lumia 710 είναι επίσης 1,4GHz, όμως για να διατηρήσει το κόστος χαμηλό, η εταιρεία το εξόπλισε με μια οθόνη LCD (όχι AMOLED) 3,7” τεχνολογίας ClearBlack και εσωτερική μνήμη 8GB, ενώ το design του είναι κατά τη γνώμη μας λιγότερο ελκυστικό. Επιπλέον, η κάμερά του έχει ανάλυση 5MP, όμως όπως και στην περίπτωση του Lumia 800, είναι ικανή να καταγράψει HD βίντεο ανάλυσης 720p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το Lumia 710, βέβαια, διαθέτει εναλλάξιμα καλύμματα της πίσω πλευράς για όσους θέλουν να παίζουν με τα χρώματα, ενώ από πλευράς λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών, προσφέρει στους χρήστες ακριβώς ότι και το μεγαλύτερό του «αδερφάκι». Η μπαταρία των 1300 mAh υπόσχεται 6,9 ώρες / 7,6 ώρες (GSM/CDMA) ομιλίας, έως 400 ώρες (GSM/CDMA) αναμονής και 38 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στην ελληνική αγορά –λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα επίσημα δελτία τύπου της Nokia Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα