O Sundar Pichai επικεφαλής του Android

Τέλος εποχής για τον Andy Rubin.

Τέλος εποχής για τον Andy Rubin. Το στέλεχος της Google του οποίου το όνομα ήταν συνυφασμένο με το Android, αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση για να ξεκινήσει «ένα νέο κεφάλαιο» στην εταιρεία. Τη θέση του αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Sundar Pichai, που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος για τις εφαρμογές καθώς και για τον Chrome.

Ούτε

η εταιρεία αλλά ούτε και ο Rubin εξήγησαν τους ακριβείς λόγους για αυτή την αλλαγή στο «τιμόνι» του Android, ωστόσο με το λειτουργικό σύστημα να κατέχει την πρώτη θέση (με διαφορά) στην παγκόσμια αγορά των smartphones, ο Rubin αλλάζει σίγουρα πόστο με το κεφάλι ψηλά.

Παράλληλα, ο CEO της Google, Larry Page, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία πλέον συνεργάζεται παγκοσμίως με περισσότερους από 60 κατασκευαστές φορητών συσκευών, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από 750 εκατομμύρια Android συσκευές. Όσο για τις εφαρμογές, οι κάτοχοι Android smartphones και tablets έχουν κατεβάσει πάνω από 25 δισεκατομμύρια εφαρμογές μέσω του Google Play. Αριθμοί που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα