Olympus PEN Ε-PL5

Μικρές διαστάσεις, κορυφαία ποιότητα φωτογραφίας.

Μην αφήνεις τις διαστάσεις αυτής της πανέμορφης PEN να σε ξεγελάσουν. Παρά το μικρό της μέγεθος, η E-PL5 είναι ικανή να παράγει φωτογραφίες κορυφαίας ποιότητας –εφάμιλλες με αυτές που θα έβγαζες με μια DSLR. Ο μηχανισμός αυτόματης εστίασης είναι ταχύτατος, ενώ παράλληλα η οθόνη αφής σού δίνει τη δυνατότητα να εστιάσεις σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου θέλεις με ένα άγγιγμα. Πρέπει επίσης να ξέρεις πως η οθόνη διαθέτει έναν μηχανισμό κλίσης που περιστρέφεται κατά 170 μοίρες για πιο δημιουργικές

λήψεις από ποτέ.

Η E-PL5 διαθέτει επίσης αισθητήρα 16,1 megapixel και είναι συμβατή με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (φακούς, φλας κ.λπ.) των PEN. Κυκλοφορεί σε kit με τον φακό 14-42mm, που είναι ιδανικός για όσους θέλουν αθόρυβο ζουμ (απαραίτητο για τα βίντεο) και ταχύτατη εστίαση, ενώ παράλληλα οι διαστάσεις του είναι πολύ μικρές και διαθέτει 3x οπτικό ζουμ. Αν πάλι ψάχνεις ένα πιο πλήρες πακέτο, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το kit που περιλαμβάνει τον φακό 14-42mm που προαναφέραμε καθώς και τον φακό ζουμ 40-150mm, που είναι κατάλληλος για κοντινά πορτραίτα ή για λήψεις απομακρυσμένων σκηνών και ευέλικτος για χρήση εσωτερικά και εξωτερικά.

Επιπλέον, αν αγοράσεις ως τις 31/12/2012κερδίζεις έναν χρόνο παραπάνω εγγύηση (δηλαδή θα έχεις συνολικά τρία ολόκληρα χρόνια!), ενώ με κάθε αγορά kit παίρνεις δώρο μια κάρτα μνήμης Toshiba FlashAir 8GB, για να περνάς ασύρματα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σου χωρίς να χρειάζεται να την αφαιρείς από τη μηχανή.

Διάθεση Intersys, 210-9554000, www.olympus.com.gr Τιμή €759 kit με φακό 14-42mm / €899 kit με φακούς 14-42mm & 40-150mm

Keywords
Τυχαία Θέματα