Philips Multi-Styler

Ασυναγώνιστο εργαλείο στα χέρια κάθε γυναίκας.

Το ολοκαίνουριο Philips Multi-Styler γίνεται στα χέρια κάθε γυναίκας ένα πραγματικά ασυναγώνιστο εργαλείο, για να δημιουργήσει το τέλειο look για κάθε περίσταση. Το καλύτερο είναι πως χάρη στην τεχνογνωσία της Philips, δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου! Αυτό το σύστημα 6-σε-1 φτιάχτηκε για να μπορείς να αλλάξεις στιλ μέσα σε λίγα λεπτά και με ελάχιστο κόπο –και, κυρίως, χωρίς να πρέπει να ξοδεύεις κάθε εβδομάδα

τα πολύτιμα ευρώ σου στα κομμωτήρια. Από εδώ και στο εξής, μπορείς να έχεις τέλεια φορμαρισμένα μαλλιά, όποτε εσύ το θελήσεις.

Ολοκληρωμένο σετ περιποίησης μαλλιών

Το Philips Multi-Styler περιλαμβάνει:

• εξάρτημα για μπούκλες διαμέτρου 16 χιλ.

• βούρτσα 16 χιλ. για περισσότερο όγκο στα μαλλιά

• μία πλάκα για ολόισια μαλλιά

• μια πλάκα για πιο σπαστό look τύπου-«τοστιέρα»

• δύο κλιπ μαλλιών, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

Προστατεύει από τη φθορά

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στα μαλλιά (δεν θέλεις να τα δεις να «καίγονται» στα χέρια σου), έτσι στην περίπτωση του Philips Multi-Styler το styling γίνεται στους 190οC. Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης θερμοκρασίας είναι πως διασφαλίζει αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει όσο το δυνατό περισσότερο τα μαλλιά σου από τη φθορά.

Ταχύτατο Ζέσταμα

Το Philips Multi-Styler χρειάζεται λίγα μόνο λεπτά για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία και να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς. Θα το καταλάβεις από το LED φωτάκι της συσκευής που θα σταματήσει να αναβοσβήνει. Επιπλέον, χάρη στο ειδικό τσαντάκι, μπορείς να έχεις τo έχεις μαζί σου σε κάθε σου ταξίδι!

Γλιστράει πάνω στην τρίχα

Η κεραμική επίστρωση γλιστράει εύκολα πάνω στην τρίχα και κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει λιγότερη φθορά των μαλλιών σου.

Αυτόματο σβήσιμο για έξτρα ασφάλεια

Επειδή συνήθως ετοιμαζόμαστε για τις βραδινές μας εξόδους την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να φεύγουμε απ’ το σπίτι τρέχοντας, το Multi-Styler έχει σχεδιαστεί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν το ξεχάσεις αναμμένο, αυτό θα σβήσει αυτόματα μετά από εξήντα λεπτά.

Διάθεση Philips, 211-1983029, www.philips.gr, www.facebook.com/philipsbeautygreece Τιμή €44,99

Keywords
Τυχαία Θέματα