Red Bull Soundclash: VEGAS vs. ΜΕΛΙSSES

14:53 2/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Δύο groups, δύο stages… μια μάχη, ένας νικητής! Κριτής… εσύ!

Το Red Bull Soundclash είναι μία μοναδική μουσική σύγκρουση στιλ, ήχου και δημιουργικότητας, όπου δύο συγκροτήματα καλούνται να δώσουν μια φιλική μάχη και να συνεργαστούν για την δημιουργία ενός μοναδικού live show. Οι δυο μπάντες, ανεβαίνουν σε δύο stages η μία απέναντι από την άλλη και το κοινό –που αποφασίζει και τον νικητή– στέκεται στο κέντρο. Μέσα σε τέσσερις γύρους τα συγκροτήματα εκτελούν τα hits τους, κάνουν διασκευές και κάποιους αυτοσχεδιασμούς

με στόχο να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Το κοινό συμμετέχει σε όλα τα στάδια της αναμέτρησης καθώς οι βαθμοί δίνονται στη μπάντα που σημειώνει τα πιο πολλά decibel από τις φωνές των fans.

Δυόμιση χιλιάδες άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απίστευτο live. Τα δύο συγκροτήματα θα τα δώσουν όλα στις 22 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254), σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Το show θα ξεκινήσει στις 21:00, και θα απογειωθεί, με τον γνωστό σε όλους hip hop τραγουδιστή και frontman των Goin' Through, Νίκο “NiVo” Βουρλιώτη να παρουσιάζει τη βραδιά και τον DJ Rico στα decks να δίνει το ρυθμό.

VEGAS και MEΛISSES θα ριχτούν στη μάχη σε τέσσερις ανεπανάληπτους γύρους, εκτελώντας τα hits τους καθώς και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια με απρόσμενες εξελίξεις. Με αυτοσχεδιασμούς, διασκευές και συνεργασίες-έκπληξη θα ζητήσουν από τους fans να αναδείξουν το νικητή ζητωκραυγάζοντας με όλη τους τη δύναμη για να ανεβάσουν τα decibel στο τέρμα!

Η είσοδος σ’ αυτό το μοναδικό μουσικό event είναι ελεύθερη, όμως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Για περισσότερα, μπες στο www.redbull.gr/soundclash.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VEGAS

Οι VEGAS σχηματίστηκαν το Μάιο του 2009. Αποτελούνται από τρία μέλη: τους ZeRaw, Μελίνα, DJ Airth. Το όνομα τους - σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι - είναι εμπνευσμένο από τον μουσικό αστέρα Βέγα, που ανήκει στον αστερισμό της Λύρας.

Ο Zeraw έχει δουλέψει στα McDonalds, η Μελίνα είναι κρυφο-έντεχνη, ενώ ο DJ Airth, εδώ και δύο χρόνια, λέει πως θα αδυνατίσει. Μετά από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας, πήραν το πρώτο τους MAD Video Music Award (Best Hip Hop Video). Ήταν επίσης προτεινόμενοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV European Video Awards. Έχουν γυρίσει on tour... όλη την Ελλάδα πολλές φορές. Στην αρχή ήθελαν tour bus, μετά ελικόπτερο αλλά δεν έβγαινε το budget κι έτσι αρκέστηκαν σε ένα PT Cruiser! Είναι αυτοί που άνοιξαν το show της Rihanna στην Αθήνα, ενώ

έχουν παραστεί σε όλα τα major τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά shows. Θεωρούνται style icons. Επτά από τα οκτώ singles τους μπήκαν στο Top 20 του Official Airplay Chart, ενώ τρία από αυτά στο Top 5. Τα videoclips τους μετράνε εκατομμύρια views στο YouTube. Ο δεύτερος δίσκος τους έγινε χρυσός. Sky is the limit.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES

Οι MEΛISSES είναι το δημοφιλέστερο pop group στην Ελλάδα το οποίο αποτελείται από πέντε μοντέ

Keywords
Τυχαία Θέματα